Een afspeellijst verwijderen

1. Klik op [Afspeellijsten] onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Selecteer een afspeellijst die u wilt verwijderen uit de lijst met afspeellijsten.

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    3. Klik op [Menu] . Selecteer vervolgens [Verwijder afspeellijst].
    4. Klik op [Ja].

Hint

• Zelfs als u een afspeellijst verwijdert, blijven de nummers in de afspeellijst behouden in [Mijn bibliotheek].