Informatie van nummers of afspeellijsten bewerken

U kunt de informatie van nummers (zoals de titel van het nummer, de naam van de artiest of het genre) bewerken.

1. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Klik op [] van het nummer dat u wilt bewerken in de lijst met inhoud, en selecteer vervolgens [Eigenschappen].
    3. Bewerk de onderdelen.
    4. Klik op [OK].

Opmerking

• U kunt informatie (zoals de titel van een nummer) van een nummer dat op dat momenteel wordt overgedragen, niet bewerken.

Hint

• Wanneer u de informatie van een nummer bewerkt, wordt het nummer opnieuw ingedeeld op artiest of album.