Nummers verwijderen

1. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] (A) op de zijbalk.
    2. Selecteer een nummer dat u wilt verwijderen.

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    3. Klik op [Menu] (B) van het nummer dat u wilt verwijderen.
    4. Klik op [Verwijderen].

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

5. Klik op [Ja].

Als u het nummer ook vanaf uw computer wilt verwijderen, plaats een vinkje in [Verwijder ook bestand(en) op de computer].