Omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van een artiest registreren

U kunt omslagontwerpafbeeldingen registreren voor nummers, afspeellijsten, albums, enz. De omslagontwerpafbeeldingen worden vervolgens weergegeven.
    U kunt ook afbeeldingen van een artiest registreren en deze weergeven.

Hint

• Als u nummers vanaf een audio-cd importeert, wordt automatisch muziekinformatie opgehaald op het internet.
      Als er omslagontwerpafbeeldingen zijn gevonden, worden deze automatisch geregistreerd.
    • De volgende bestandsindelingen worden ondersteund voor omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van een artiest:
      • JPEG-indeling (met bestandsextensie: .jpg)
      • GIF-indeling (met bestandsextensie: .gif)
      • BMP-indeling (met bestandsextensie: .bmp)
      • PNG-indeling (met bestandsextensie: .png)

Omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van een artiest handmatig registreren

Hint

• U kunt omslagontwerpafbeeldingen verkrijgen en deze automatisch registreren.
      Klik op [Verkrijg omslagdesign] in stap 4.
    1. Bereid omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van een artiest voor die u wilt registreren.
    2. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
      • Om een omslagontwerpafbeelding te registreren:
        Selecteer [Albums] of [Nummers].
      • Om een afbeelding van een artiest te registreren:
        Selecteer[Artiesten].
    3. Klik op [] voor een nummer, album of artiest waarvoor u een omslagontwerpafbeelding of een afbeelding van de artiest wilt registreren, en selecteer vervolgens [Eigenschappen].
    4. Selecteer [Omslagdesign] (A) of [Kunstenaar foto] (C), en klik vervolgens op [Selecteer omslagdesign ...] (B) of [Registreer de foto van de artiest] (D).
      • Om een omslagontwerpafbeelding te registreren:
      • Om een afbeelding van een artiest te registreren:
    5. Selecteer het beeldbestand dat u wilt registreren als een omslagontwerpafbeelding of als een afbeelding van de artiest.

Hint

• U kunt ook een beeldbestand als een omslagontwerpafbeelding of als een afbeelding van de artiest registreren door het te slepen en neer te zetten in het afbeeldingengebied op het tabblad [Omslagdesign] of [Kunstenaar foto] op het scherm [Eigenschappen].

Omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van de artiest wijzigen of verwijderen

• Omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van artiesten wijzigen

U kunt de omslagontwerpafbeelding of de afbeelding van de artiest wijzigen door de procedure voor het registreren van een omslagontwerpafbeelding of afbeelding van de artiest handmatig te volgen.

• Omslagontwerpafbeeldingen of afbeeldingen van artiesten verwijderen

Klik op [Verwijderen] op het tabblad [Omslagdesign] of [Kunstenaar foto] op het scherm [Eigenschappen].