Beperkingen bij het bewerken van nummers

Wanneer u nummers verwijdert

• Als u een nummer dat werd toegevoegd aan een afspeellijst verwijdert uit de bibliotheek, wordt het nummer ook verwijderd uit de afspeellijst.
    • Als u op [Verwijder ook bestand(en) op de computer] klikt wanneer u een nummer verwijdert, wordt het geïmporteerde nummer verwijderd uit de bronmap op de computer. In dit geval kan het nummer niet worden gebruikt door andere software, aangezien het nummer volledig van de computer is verwijderd. U kunt de locatie van het bestand controleren op het eigenschappen-scherm voor het nummer.

Wanneer u nummers opsplitst

• U kunt alleen nummers in de MP3-indeling opsplitsen.
    • U kunt nummers die momenteel worden afgespeeld of overgedragen niet opsplitsen.