Bibliotheken overdragen vanaf "Media Go" naar "Music Center for PC"

Nadat u "Music Center for PC" op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u de bibliotheek importeren vanaf "Media Go". U kunt de bibliotheek ook importeren door de locatie van de gegevens op te geven.

Opmerking

Bibliotheken importeren na installatie van "Music Center for PC"

De bibliotheek van "Media Go" is doorgaans opgeslagen in de map [Muziek] op uw computer.
    Om de bibliotheek te importeren, start u "Music Center for PC" nadat de installatie is voltooid, en selecteert u daarna [instellingen] in het menu [Tools] door linksboven op (Menu) te klikken. Plaats een vinkje in [Map [Muziek]] (B) onder [Instellingen voor map automatisch importeren] in [Importeer bestand] (A), en klik vervolgens op [OK]. De bibliotheek wordt geïmporteerd. Als er bestanden zijn die nieuw aan deze map zijn toegevoegd, wordt de bibliotheek automatisch geïmporteerd wanneer u "Music Center for PC" de volgende en de daarop volgende keren start.

Dialoog: Importeer audiobestanden op de computer naar Music Center for PC.

Bibliotheken importeren door de opslaglocatie op te geven

Als u sommige bibliotheken niet kunt importeren wanneer u "Music Center for PC" voor de eerste keer start, importeert u deze door de bestandslocatie op te geven.

1. Bevestig de bestandslocatie.

Start "Media Go" en selecteer daarna [Bestand] - [Media in collectie toevoegen/verwijderen]. Bevestig de locatie van de bibliotheek die u wilt importeren in de lijst met [Gecontroleerde mappen]. Maak zo nodig een notitie van de opslaglocatie. Klik vervolgens op [OK] en sluit "Media Go".

2. Start "Music Center for PC".
    3. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    4. Klik op [Importeer bestand] en klik daarna op [Map toevoegen...].
    5. Geef de bestandslocatie op die u in stap 1 hebt bevestigd, en klik vervolgens op [OK].
    6. Klik op [OK], en sluit vervolgens het instellingenvenster.

Hint

• U kunt ook de bibliotheken voor andere applicaties dan "Media Go" importeren. Volg dezelfde procedure zoals beschreven in dit onderwerp.
    • Als u nieuwe muziekbestanden toevoegt aan de map die u hebt opgegeven in [Instellingen voor map automatisch importeren], zullen de muziekbestanden automatisch worden toegevoegd aan [Mijn bibliotheek] in "Music Center for PC".
      Als echter in het verleden een muziekbestand uit [Mijn bibliotheek] is verwijderd, wordt het bestand uitgesloten van de bestanden die kunnen worden geïmporteerd. Als gevolg daarvan wordt het muziekbestand mogelijk niet herkend door [Mijn bibliotheek] in "Music Center for PC", zelfs niet als het bestand wordt toegevoegd aan de map die u hebt opgegeven in [Instellingen voor map automatisch importeren].
      In dit geval sleept u de muziekbestand-directory via Windows Verkenner. Op deze manier kunt u het muziekbestand weer toevoegen aan [Mijn bibliotheek].