De bestandsoverdrachtfunctie omschakelen

Schakel de functie voor bestandsoverdracht tussen de computer en de WALKMAN® om van MTP naar MSC.

1. Sluit de Walkman aan op de computer.
    2. Controleer de bestandsoverdrachtfunctie.

Open Windows Verkenner en selecteer vervolgens [Computer] - [WALKMAN].

• Als de bestandsoverdrachtfunctie is ingesteld op MTP:
        De map [Opslagmedia] wordt als volgt weergegeven. Ga verder met stap 3 om de functie om te schakelen naar MSC.
      • Als de bestandsoverdrachtfunctie is ingesteld op MSC:
        Een lijst met de mappen op de Walkman wordt als volgt weergegeven. In dit geval hoeft u de hierop volgende procedure niet te volgen. Gebruik "Music Center for PC" ongewijzigd.
    3. Schakel de bestandsoverdrachtfunctie om naar MSC.
      1. Open [Apparaatbeheer].
        • Windows 7:
          Selecteer [Start] - [Configuratiescherm] - [Systeem].
          Selecteer [Apparaatbeheer] op het scherm [Systeem].
        • Windows 8.1:
          Klik met de rechtermuisknop op [Start], en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].
        • Windows 10:
          Klik met de rechtermuisknop op [Start], en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].
      2. Voer [Stuurprogramma's bijwerken] uit.

Klik met de rechtermuisknop op [Draagbaar apparaat] - [WALKMAN] op het scherm [Apparaatbeheer], en selecteer vervolgens [Stuurprogramma's bijwerken].

Selecteer [Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken] op het weergegeven scherm, en selecteer vervolgens [Ik wil kiezen uit een lijst met apparaatstuurprogramma's op mijn computer].

Selecteer [USB-apparaat voor massaopslag], en selecteer vervolgens [Volgende].

De bestandsoverdrachtfunctie wordt omgeschakeld naar de MSC.