De bitsnelheid omzetten wanneer nummers worden overgedragen naar een audioapparaat, zoals de WALKMAN®

Deze instelling zet nummers die zijn opgeslagen op de computer om naar de AAC-indeling wanneer u overdraagt, waardoor u meer nummers kunt overdragen naar het audioapparaat.
    U kunt de gewenste bitsnelheid opgeven in het menu [instellingen].

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    2. Klik op [Apparaatoverdracht] in het linkerdeelvenster van het venster [instellingen].
    3. Selecteer [Overdracht automatisch toewijzen: Het bestand zal altijd worden geconverteerd naar AAC-formaat en vervolgens worden overgedragen.] onder [Overdrachtsmodus], en selecteer daarna de gewenste bitsnelheid in de vervolgkeuzelijst [Conversie bitsnelheid:].
    4. Klik op [OK] om het venster te sluiten.
    De procedure is nu voltooid. Verzeker u ervan dat de nummers zijn overgedragen naar het audioapparaat met de instellingen die u hebt opgegeven.