Batch converteren van ATRAC-bestanden

1. Selecteer (Menu) linksboven op het scherm en selecteer daarna [Batch converteren ATRAC] in het menu [Tools].
    2. Controleer de afgebeelde informatie en selecteer [Volgende].
    3. Selecteer Bestandstype om ATRAC-bestanden naar te converteren, specificeer ATRAC-verwerking na bestandsconversie, en selecteer daarna [Volgende].
    4. Bevestig de afgebeelde informatie en selecteer [Starten].

Opmerking

Als er veel ATRAC-bestanden zijn, kan de conversie enige tijd duren.

5. Nadat het converteren van de batch voltooid is, selecteert u [OK].

Opmerking

ATRAC-bestanden worden verwijderd uit de inhoud van Mijn bibliotheek, en de geconverteerde AAC- of FLAC-bestanden worden geregistreerd.
      De ATRAC-bestanden blijven opgeslagen in de PC-map.