Artikel-ID : S700024362 / Laatst gewijzigd : 30-10-2012

Windows 8 - De standaardapplicatie wijzigen om specifieke bestanden te gebruiken

De standaardapplicatie wijzigen om specifieke bestanden te gebruiken

1.     Open de Charms-balk door de cursor in de rechterbovenhoek of rechterbenedenhoek van het bureaublad te plaatsen
    2.     Selecteer “Search” (Zoeken)
    3.     Selecteer “Default Programs” (Standaardprogramma's)
    4.     Selecteer “Set your default programs” (Uw standaardprogramma's instellen)
    5.     De gebruiker kan nu een specifieke applicatie selecteren om een specifieke bestandsextensie te starten