Artikel-ID : S700024365 / Laatst gewijzigd : 30-10-2012

Windows 8 - De opstartapplicaties configureren met Taakbeheer

De opstartapplicaties configureren met Taakbeheer

Taakbeheer starten

1. Geef de Charms-balk weer door de cursor in de rechterbovenhoek of rechterbenedenhoek te plaatsen
    2. Selecteer “Search” (Zoeken)
    3. Scroll naar rechts en selecteer “Task Manager” (Taakbeheer)
    4. Selecteer Meer details
    5. Er wordt nu gedetailleerde informatie over het systeem getoond aan de eindgebruiker

De opstartprestaties verbeteren met het Taakbeheer

1. Selecteer het tabblad “Startup” (Opstarten)
    2. Klik met de rechtermuisknop op de applicatie en kies “Disable” (Uitschakelen) om te voorkomen dat een specifieke applicatie start tijdens het opstarten
    3. Selecteer “Enable” (Inschakelen) om toe te laten dat een specifieke applicatie start tijdens het opstarten
      Waarschuwing: Kies voorzichtig welke applicaties u uitschakelt.  Sommige applicaties kunnen belangrijk zijn bij het opstarten.  De gebruiker kan applicaties inschakelen als ze uitgeschakeld zijn