Artikel-ID : S700024450 / Laatst gewijzigd : 20-09-2012

Opmerkingen over het gebruik van de Wi-Fi-functie

Wi-Fi-apparaten werken op de 2,4 GHz band, die door een reeks apparaten wordt gebruikt. Wi-Fi-apparaten gebruiken technologie om radiostoringen van andere apparaten die dezelfde band gebruiken tot een minimum te beperken. Radiostoring kan toch tot tragere overdrachtsnelheden leiden, het communicatiebereik verminderen of communicatiestoringen veroorzaken.

Als zowel de Bluetooth-functie en de 2,4 GHz Wi-Fi-functie van uw tabletcomputer ingeschakeld zijn, kan een storing optreden en tragere overdrachtsnelheden of andere problemen veroorzaken.

De overdrachtsnelheid en het communicatiebereik zijn afhankelijk van de volgende omstandigheden:

• De afstand tussen de apparaten;
    • De aanwezigheid van obstakels tussen de apparaten;
    • De configuratie van het apparaat;
    • De signaalkwaliteit;
    • De omgeving (het materiaal van de muur enz.);
    • De gebruikte software;
    • De verbinding kan worden verbroken, afhankelijk van de signaalomstandigheden.

De in de specificaties vermelde overdrachtsnelheid is het theoretische maximum en is mogelijk geen weerspiegeling van de werkelijke overdrachtsnelheid.

De werkelijke overdrachtsnelheid is mogelijk niet zo snel als de op uw tabletcomputer weergegeven snelheid.