Over deze download

Deze beveiligingsupdate lost een potentiële bufferoverloop op tijdens het importeren van bepaalde kwaadaardige afspeellijstbestanden (m3u) die ertoe kan leiden dat de hierna vermelde versies van SonicStage® vastlopen en een willekeurige code uitvoeren:

 • 4.0 / 4.1 /4.2 /4.3

Installeren

Voor u de beveiligingsupdate downloadt

Controleer of het op uw computer geïnstalleerde SonicStage een van de volgende versies is: 4.0 / 4.1 / 4.2 of 4.3.

 1. Start SonicStage
 2. Klik in het hoofdscherm van het programma op de selectie "Help" van het menu en vervolgens op "About SonicStage" (Over SonicStage).
 3. Controleer in het venster "About SonicStage" (Over SonicStage) of het versienummer met 4.0 / 4.1 / 4.2 of 4.3 begint.
  Opmerking: als u een andere versie van SonicStage hebt, is deze update niet van toepassing.

Download

 1. Om te voorkomen dat andere programma's een nadelige invloed hebben op de installatie, slaat u al uw werk op en sluit u alle toepassingen af. De taakbalk mag geen toepassingen meer bevatten voordat u verder gaat.
 2. Download het bestand SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe naar een tijdelijke of een download-map (noteer deze map als referentie).

Installeren

 1. Ga naar de map waar het bestand gedownload is en dubbelkik op SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe om de installatie te starten.
 2. Volg zorgvuldig de instructies op uw scherm om de installatie te voltooien.

Installatie bevestigen

 1. Start SonicStage.
 2. Klik in het hoofdscherm van het programma op de selectie "Help" van het menu en vervolgens op "About SonicStage" (Over SonicStage).
 3. Controleer in het venster "About SonicStage" (Over SonicStage) onder "Module Version" (Moduleversie) dat "SonicStage® Security Update Program 1.0.00.11020" vermeld wordt.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe

Bestandsgrootte

 • 3.11 Mb