Sony Global — Support by Sony — opensourcecomponenten in toepassing 'Support by Sony'

  Mis nooit een update met Support by Sony

  Met de toepassing Support by Sony hebt u toegang tot diverse ondersteuningsinformatie over uw producten van Sony. Haal het maximale uit uw product door firmware-updatemeldingen te ontvangen en verschillend ondersteuningsmateriaal te bekijken, inclusief handleidingen en antwoorden op vragen. Voeg een bladwijzer toe voor uw product van Sony in de toepassing Support by Sony en mis nooit meer een update.  Download Support by Sony
  In enkele seconden aan de slag
  Zoek uw product van Sony en voeg het toe aan de toepassing
  • 1Zoek uw product.
  • 2Tik op [Add] (Toevoegen) om het als bladwijzer toe te voegen.
  • 3Vind snel ondersteuningsinformatie.

  Vind direct verschillende ondersteuningsinformatie

  Voeg een bladwijzer toe voor uw product van Sony in de toepassing en u vindt snel ondersteuningsinformatie om problemen met uw product op te lossen. Tik op uw product en u ziet de ondersteuningspagina met informatie zoals antwoorden op vragen, handleidingen en meer.

  Ontvang updatemeldingen

  Als u een bladwijzer toevoegt voor een product van Sony, ontvangt u belangrijke informatie en meldingen over de nieuwste firmware-updates.

  Maak een bladwijzer aan voor uw NFC-product van Sony

  Alleen Android-smartphones

  Als uw product en smartphone van Sony zijn uitgerust met een NFC-functie, start u eerst 'Support by Sony' en houdt u vervolgens uw smartphone tegen het NFC-symbool van uw product van Sony. Dan wordt de ondersteuningspagina direct weergegeven en kunt u het product met één tik toevoegen aan de toepassing, zonder te hoeven zoeken.