Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• CMT-SX7B

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

BELANGRIJK: U moet deze firmware-update in de juiste volgorde uitvoeren om de muziekdistributieservice met Chromecast built-in te kunnen blijven gebruiken.

• Verbetert beveiligde communicatie

Eerdere voordelen en verbeteringen

Bekijk eerdere voordelen en verbeteringen

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Firmware-update voor Home Audio-systeem 'CMT-SX7B'

Bestandsversie

• MC 1.62 / NW 3351

Bestandsgrootte

• 165 MB (173 711 325 bytes)

Releasedatum

• 02-11-2021

Voorbereiding

De firmwareversie controleren

Als de versie wordt weergegeven als 'MC 1.62 / NW 2994' of lager, raden we u ten zeerste aan de firmware bij te werken.
Als u twijfelt, kunt u gemakkelijk controleren welke firmwareversie u momenteel hebt:

1. Druk op de knop (aan-uit) van de unit om het systeem in te schakelen en wacht enkele minuten totdat het antennepictogram wordt weergegeven.
  2. Houd de knoppen ENTER en (Cd uitwerpen) op de unit ingedrukt tot 'MC X.XX' wordt weergegeven.
  3. Draai de draaiknop (Afstemming) van de unit naar rechts. Op het scherm wordt 'CD X.XXX' weergegeven.
  4. Draai de draaiknop (Afstemming) van de unit naar rechts. Op het scherm wordt 'NW XXXX' weergegeven.
  5. Draai de draaiknop (Afstemming) van de unit naar rechts. Op het scherm wordt opnieuw weergegeven wat er werd weergegeven voordat u de versie opvroeg.

Belangrijke kennisgeving

BELANGRIJK: Indien u de software-updates die op 30 juli 2016 of later op deze website zijn aangekondigd niet hebt uitgevoerd, ontkoppelt u de speakerkabel en/of koptelefoon voordat u de hoofdunit inschakelt.

Opmerking: Na de software-update kan de vorige softwareversie niet worden hersteld.

• Lees de instructies aandachtig om beschadiging van het Home Audio-systeem te voorkomen
  • Schakel het Home Audio-systeem niet uit en ontkoppel het niet van het stroomnet tijdens de update
  • Druk op geen enkele knop, tenzij dit wordt vermeld in de instructies
  • Haal tijdens het downloaden of bijwerken van de software het netsnoer niet uit het stopcontact en verwijder de netwerkkabel (LAN-kabel) niet.
  • Bedien het apparaat en de afstandsbediening niet tijdens het downloaden en bijwerken.
  • Haal het netsnoer niet uit het stopcontact zolang de update nog niet is voltooid. Als u dat wel doet, kan dat een storing veroorzaken in dit systeem.

Er zijn twee eenvoudige manieren om de firmware op uw Home Audio-systeem bij te werken:

MethodeDit hebt u nodigWaarom deze methode gebruiken?

Internet/netwerk
(AANBEVOLEN)

• Een ethernetkabel of een draadloze router om uw Home Audio-systeem aan te sluiten op internet
  • Zorg dat uw Home Audio-systeem verbonden is met:
    • een actieve internetverbinding
We raden deze methode aan, omdat deze methode de eenvoudigste en snelste manier is om uw firmware bij te werken.
USB-opslagapparaat
  • een computer
  • een USB-opslagapparaat
Update uw firmware op deze manier als u geen verbinding met internet hebt.

Installeren

Uw Home Audio-systeem bijwerken via internet

We raden deze methode aan, omdat deze methode de eenvoudigste manier is om firmware bij te werken. De update duurt gewoonlijk 15-30 minuten. Stel eerst de apparatuur op en download vervolgens de update naar uw Home Audio-systeem via het internet.

Dit hebt u nodig:

• Een actieve internetverbinding (met een ethernetkabel of draadloze router)

Stel de apparatuur op:

• Verwijder de speakerkabel en de koptelefoon voordat u de hoofdunit inschakelt
  • Verbind het Home Audio-systeem via een ethernetkabel of een draadloze router met uw internetbron

Installeer de update

1. Druk op de knop (aan-uit) op de unit om het systeem in te schakelen en wacht enkele minuten totdat het 'UPDATE'-pictogram op het scherm wordt weergegeven.
  2. Druk op de afstandsbediening op MENU om het menu te openen. Druk op de afstandsbediening op ↑/↓ om 'Update Menu' (Update-menu) te selecteren en druk vervolgens op 'ENTER'
  3. Druk op de afstandsbediening op ENTER wanneer 'via Network' (via netwerk) wordt weergegeven.
  4. Druk op de afstandsbediening op ENTER wanneer 'OK' wordt aangegeven met knipperen.
  5. Wacht circa 10 minuten totdat de download en de update zijn voltooid.

6. Na het downloaden begint u met bijwerken door op uw afstandsbediening op 'OK' te drukken.

7. Druk op de knop (aan-uit) op de unit nadat 'Complete' (Voltooid) wordt weergegeven. Vervolgens wordt het apparaat uitgeschakeld.
  8. Druk nogmaals op de knop (aan-uit) op de unit en zet het systeem aan.
  9. Controleer de firmwareversie van deze unit en bevestig dat het nummer van de softwareversie is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Problemen met netwerkupdates oplossen

Indien tijdens de update 'Cannot Download' (Kan niet downloaden)/'Push POWER' (Druk op aan/uit) wordt weergegeven, is de software-update mislukt. Nadat dit gebeurt, kunt u het apparaat niet bedienen (en geen functies gebruiken), met uitzondering van de aan-uitknop. Controleer de status van het systeem met de volgende stappen en voltooi de software-update met behulp van een USB-flashstation.

1. Druk op de knop (aan-uit) om het systeem UIT te schakelen
  2. Druk op de knop (aan/uit) nadat het apparaat is ingeschakeld
  3. Wacht ongeveer 3 minuten (of totdat de netwerkverbinding tot stand is gebracht) en controleer vervolgens op het scherm van het systeem:
    • Update is niet voltooid

De software-update is NIET voltooid, maar het systeem werkt normaal.
      Probeer in plaats van via het netwerk de software bij te werken via de procedure met een USB-flashstation.
    • 'Update Retry' (Update opnieuw proberen) wordt weergegeven

De software-update is MISLUKT en het systeem kan in deze staat niet worden gebruikt. Deze status is anders dan wanneer de update niet is voltooid. Volg de onderstaande stappen
      1. Download het bestand CMTSX7BV1623351.zip naar uw computer en onthoud in welke map u het bestand opslaat
        Opmerking: Bestandsgrootte: 165 MB (173 711 325 bytes)
      2. Pak het bestand uit op uw computer. De uitgepakte map heet 'UPDATE'
      3. Controleer of deze vier bestanden in de map 'UPDATE' staan: LUTE05-FW.BIN, LUTE05-FW.ID, LUTE05-FW_MB.BIN and LUTE05-FW_MB.ID
      4. Kopieer de updatebestanden naar het USB-flashstation.
        Opmerking: De update wordt niet uitgevoerd als het bestand niet naar de hoofdmap van het USB-apparaat is gekopieerd of als de bestandsnaam is gewijzigd.
        • Voor het besturingssysteem Windows®:
          1. Ga naar de directory waar de map is aangemaakt en klik met de rechtermuisknop op de map UPDATE
          2. Klik in het menu dat verschijnt op 'Send TO...' (Kopiëren naar...)
          3. Klik op het station dat met uw USB-apparaat overeenkomt (bijvoorbeeld Verwisselbare schijf E:)
          4. De updatemap wordt naar uw USB-apparaat gekopieerd.
        • Voor het besturingssysteem Mac OS® X:
          Sleep de map UPDATE naar de hoofdmap van het USB-apparaat
      5. Plaats het USB-flashstation in de USB-A-aansluiting op de voorkant terwijl 'Update Retry' (Update opnieuw proberen) wordt weergegeven.
      6. Wanneer OK op het scherm verschijnt, drukt u op de afstandsbediening op de knop ENTER
      7. Wacht circa 10 minuten totdat de download en de update zijn voltooid.

8. Na het downloaden begint u met bijwerken door op uw afstandsbediening op 'OK' te drukken.

9. Druk op de knop (aan-uit) op de unit nadat 'Complete' (Voltooid) wordt weergegeven. Vervolgens wordt het apparaat uitgeschakeld.
      10. Zie de methode om de firmwareversie van deze unit te controleren en bevestig dat het nummer van de softwareversie is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Update via USB-geheugenapparaat en uw pc

We raden u aan om indien mogelijk de update via internet uit te voeren. Anders kunt u deze methode gebruiken. U downloadt de update naar uw computer, draagt hem over naar een USB-geheugenapparaat en vervolgens naar uw Home Audio-systeem.

Voorbereiding van de firmware-update

Voor u de firmware downloadt, controleert u of uw computer een van de volgende besturingssystemen gebruikt en bereidt u een USB-flashstation voor.

Besturingssystemen

• Windows® 10
  • Windows® 8,1
  • Macintosh® OS X versie 10.4 of later

Indien u Windows® 10/8.1 gebruikt, dient u de bureaubladmodus te gebruiken.
De werking wordt niet gegarandeerd voor alle pc's waarop een compatibel besturingssysteem is geïnstalleerd.

Vereisten voor opnamemedia

USB-flashstation: Capaciteit: meer dan 256 MB
De werking wordt niet gegarandeerd voor alle USB-flashstations.

Installeer de update

• Zorg dat alleen uw internetbrowser actief is en dat er geen andere programma's actief zijn.
  • Lees de algemene voorwaarden en ga ermee akkoord
  • Download het bestand CMTSX7BV1623351.zip naar uw computer en onthoud in welke map u het bestand opslaat
    Opmerking: Bestandsgrootte: 165 MB (173 711 325 bytes)
Draag de updatebestanden over naar het USB-opslagapparaat:
  1. Pak het bestand uit op uw computer. De uitgepakte map heet 'UPDATE'
  2. Zorg dat deze vier bestanden zich in de map 'UPDATE' bevinden: LUTE05-FW.BIN, LUTE05-FW.ID, LUTE05-FW_MB.BIN and LUTE05-FW_MB.ID
  3. Kopieer de updatebestanden naar het USB-flashstation.
    Opmerking: De update wordt niet uitgevoerd als het bestand niet naar de hoofdmap van het USB-apparaat is gekopieerd of als de bestandsnaam is gewijzigd.
    • Voor het besturingssysteem Windows®:
      1. Ga naar de directory waar de map is aangemaakt en klik met de rechtermuisknop op de map UPDATE
      2. Klik in het menu dat verschijnt op 'Send TO...' (Kopiëren naar...)
      3. Klik op het station dat met uw USB-apparaat overeenkomt (bijvoorbeeld Verwisselbare schijf E:)
      4. De updatemap wordt naar uw USB-apparaat gekopieerd.
    • Voor het besturingssysteem Mac OS® X:
      Sleep de map UPDATE naar de hoofdmap van het USB-apparaat
De update naar uw speler overdragen

Stel eerst de apparatuur op en draag de update vervolgens over naar uw Home Audio-systeem.

Zet de apparatuur klaar:

Verwijder de speakerkabel en de koptelefoon voordat u de hoofdunit inschakelt.

De update overdragen:
  1. Start het Home Audio-systeem door op de knop (aan-uit) te drukken
  2. Plaats het USB-flashstation (met daarop de updatebestanden) in de USB-A-poort op de voorkant.
  3. Selecteer 'USB FRONT' door herhaaldelijk op de afstandsbediening op de knop FUNCTION te drukken.
    Wacht totdat 'ROOT' wordt weergegeven.
  4. Druk op de afstandsbediening op MENU om het menu te openen. Druk op de afstandsbediening op ↑/↓ om 'Update Menu' (Update-menu) te selecteren en druk vervolgens op 'ENTER'.
  5. Druk op de afstandsbediening op ENTER wanneer 'via USB' wordt weergegeven.
  6. Druk op de afstandsbediening op ENTER wanneer 'Ok' knipperend wordt weergegeven.
  7. Wacht circa 10 minuten totdat de download en de update zijn voltooid.

8. Na het downloaden begint u met bijwerken door op uw afstandsbediening op 'Ok' te drukken

9. Druk op de knop (aan-uit) op de unit nadat 'Complete' (Voltooid) wordt weergegeven. Het apparaat wordt daarna uitgeschakeld.
  10. Druk nogmaals op de knop (aan-uit) op de unit en zet het systeem aan.
  11. Controleer de firmwareversie van deze unit en bevestig dat het nummer van de softwareversie is bijgewerkt naar de nieuwste versie.