Artikel-ID : 00184418 / Laatst gewijzigd : 01-04-2019

Hoe kan ik muziek beluisteren vanaf een mobiel apparaat via een NFC-compatibel apparaat met een one-touchverbinding?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

OPMERKING: Niet alle mobiele apparaten beschikken over  Near Field Communication (NFC) . Om te zien of uw apparaat compatibel is met de NFC-functie, raadpleegt u de handleiding van het mobiele apparaat.

Door een NFC-compatibel mobiel apparaat in de buurt van het N-logo op het apparaat te houden, worden het apparaat en het mobiele apparaat aan elkaar gekoppeld en verbonden via Bluetooth.

1. Ontgrendel het scherm van het mobiele apparaat.
  2. Schakel de NFC-functie van het mobiele apparaat in.

OPMERKING: Raadpleeg de bedieningsinstructies van het mobiele apparaat voor meer informatie over het inschakelen van de NFC-functie van het mobiele apparaat.

3. Hoed het mobiele apparaat in de buurt van het N-logo op het apparaat totdat het mobiele apparaat vibreert of een kort geluid weergeeft.

• Voorbeeld van het N-logo op het apparaat
      Afbeelding
      CMT-BT80W/BT80WB/BT60/BT60B
      Afbeelding
      Blu-ray-thuisbioscoopsystemen
      Afbeelding
      GTK-N1BT
      Afbeelding
      HT-CT660
      Afbeelding
      LBT-GPX77/GPX55, MHC-GPX88/GPX77/GPX55/GPX33/GZX88D/GZX55D/GZX33D
      Afbeelding
      SHAKE-5/33/55/77
      Afbeelding
      HT-M77/M55/M22
      Afbeelding
      ICF-CS20BT/XDR-DS21BT

OPMERKING:

• Raadpleeg de handleiding van het mobiele apparaat voor de precieze plaats die moet worden aangeraakt op het mobiele apparaat.
    • Wanneer koppelen en een Bluetooth-verbinding tot stand brengen niet lukken, probeert u het volgende.
      • Als uw mobiele apparaat een besturingssysteem heeft dat ouder is dan Android 4.1, moet u de toepassing NFC Easy Connect downloaden en starten.
        NFC Easy Connect is een gratis toepassing voor externe Android-apparaten en kan worden verkregen via Google Play. (De toepassing is in bepaalde landen en/of regio's mogelijk niet beschikbaar.)
      • Verwijder de hoes van het mobiele apparaat als u een hoes gebruikt als accessoire.
  4. Start het afspelen op het mobiele apparaat.

OPMERKING: Het apparaat kan slechts met één NFC-compatibel apparaat tegelijkertijd verbinding maken.