Artikel-ID : 00158148 / Laatst gewijzigd : 02-09-2020

Verbindingsfout tussen de Bluetooth-audioapparaten en de Music Center (SongPal)-toepassing voor mobiele apparaten

BELANGRIJK: controleer de compatibele producten voor dit artikel via de volgende koppeling.
    Audioapparaat van Sony dat verbinding kan maken met Music Center (SongPal)

Om dit probleem op te lossen, moet u de verbinding tussen de Bluetooth-speaker en de Music Center-toepassing (SongPal) op uw mobiele apparaat opnieuw tot stand brengen door de hieronder beschreven stappen uit te voeren:

Voor mobiele smartphones met Android:

1. Tik op het pictogram van de Music Center-toepassing (SongPal) SongPal_app_icon op uw smartphone.
    2. Tik op een audio-apparaat in het scherm Speaker & Group (Luidspreker en groep).
    3. In het optiemenu tikt u op Terminate Connection (Verbinding beëindigen).
    4. Tik op een audio-apparaat in het scherm Device & Group (Apparaat en groep).

Voor mobiele telefoons met iOS:

1. Druk op de Home-toets op uw iPhone/iPad/iPod touch om de Music Center-toepassing (SongPal) te sluiten.
    2. Tik op het pictogram van de Music Center-toepassing (SongPal)SongPal_app_icon op het startscherm.
    3. Tik op een audio-apparaat in het scherm Speaker & Group (Luidspreker en groep).