Artikel-ID : 00168326 / Laatst gewijzigd : 19-02-2018

Video overdragen van een Digital8- of MiniDV-camcorder naar een computer met het besturingssysteem Windows.

Er zijn drie verbindingsmethodes om video's die met een camcorder zijn opgenomen, te importeren op een computer. Controleer welke methode geschikt is voor uw besturingsomgeving (de specificaties van uw computer en de camera).

Kabel

Aansluiting vereist op de computer

Software voor het importeren

A/V-verbindingskabel / video-opnamekabel   USB-aansluiting Software wordt meegeleverd met de opnamekabel
    i.Link-kabel / FireWire (IEEE1394) i.LINK-aansluiting (FireWire) PlayMemories Home / Mac iMovie
    USB-kabel USB-aansluiting PlayMemories Home
    * alleen beelden die zijn opgenomen op een Memory Stick

A/V-verbindingskabel / video-opnamekabel

Afbeelding

Video overdragen naar een computer met A/V-kabels (audio/video)

i.LINK-kabel / FireWire

Afbeelding

USB-kabel

U kunt beelden die zijn opgenomen op een Memory Stick importeren. Er is geen speciaal besturingsprogramma nodig. Er zijn slechts enkele camcordermodellen die video's kunnen opnemen op een Memory Stick.