Artikel-ID : 00167710 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

macOS 10.12 (Sierra) Compatibiliteitsinformatie voor toepassingssoftware

We hebben de werking gecontroleerd van elke op deze pagina vermelde toepassing die in november 2016 of eerder is uitgebracht.

BELANGRIJK: De werking wordt niet gegarandeerd voor alle computers.

Legenda:
    ✓: Compatibel
    -: Geen ondersteuning
    ? : Nog niet definitief

Toepassingssoftware Versie Relevante productcategorieën macOS 10.12
    (Sierra)
    Opmerkingen
    PlayMemories Home 3-3-2000 of nieuwer Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam
    Bloggie / Webbie
    Digitale verrekijker met opnamefunctie

Image Data Converter 5.0.00 of nieuwer Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)

Remote Camera Control 3-7-2001 of nieuwer Cyber-shot
    α (Alpha)

Action Cam Movie Creator 3-3-2000 of nieuwer Action Cam
    MVR Studio 1.0.02 of nieuwer Muziekvideorecorder
    Wireless Auto Import (Autom. draadloos importeren) - Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    - *1

*1 De service Wireless Auto Import (Autom. draadloos importeren) is gesloten. De functies van deze toepassing maken deel uit van de nieuwste versie van PlayMemories Home.
    Als u PlayMemories Home wilt downloaden, gaat u naar www.sony.net/pm/.
    Open PlayMemories Home en kies Preferences (Voorkeuren) -> Wireless Auto Import (Automatisch draadloos importeren).