Artikel-ID : 00154468 / Laatst gewijzigd : 30-03-2021Afdrukken

Hoe vervang ik de ingebouwde batterij?

    Er is technische kennis vereist om de ingebouwde oplaadbare batterij te vervangen. Klanten krijgen het advies om dit niet zelf te doen. Het apparaat moet uit elkaar worden gehaald om de ingebouwde batterij te vervangen. Omdat het apparaat louter op de ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij werkt, kunt u geen andere commerciële producten gebruiken.

    Het apparaat moet voor onderhoud worden ingeleverd om de ingebouwde batterij te laten vervangen.

    OPMERKINGEN:

    • De prestaties van de ingebouwde batterij zijn afhankelijk van het aantal keer dat de batterij elektrisch wordt ontladen, van de gebruiksduur en de gebruiksomgeving. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de levensduur van de batterij. Als de beschikbare gebruiksduur van de batterij bij een volledig opgeladen batterij afneemt tot de helft van wat deze aan het begin was, moet de batterij worden vervangen.
    • De ingebouwde batterij van een Walkman-speler kan ongeveer 500 keer worden opgeladen. Als de levensduur van de batterij kort is, raadpleegt u het artikel  Zelfs als de Walkman volledig is opgeladen, is de levensduur van de batterij kort .