Artikel-ID : 00228036 / Laatst gewijzigd : 02-09-2019

Kunnen films die met de camera zijn opgenomen, worden overgedragen naar een mobiel apparaat?

Films die zijn opgenomen met de bestandsindeling MP4 kunnen worden overgedragen.
    Bij sommige modellen kunnen films die zijn opgenomen als XAVC S HD- of XAVC S 4K-bestanden ook worden overgedragen.

OPMERKINGEN:

• De instelling voor bestandsindeling waarmee u films kunt overdragen, verschilt per model. Ga voor meer informatie naar Ondersteunde camera's op de ondersteuningspagina voor Imaging Edge Mobile (opvolger van PlayMemories Mobile).
    • Films die zijn opgenomen in de AVCHD-indeling kunnen niet worden overgedragen.
    • Gebruik een iPhone 8 of nieuwer model om originele XAVC S HD-films die zijn opgenomen in de XAVC S 4K-indeling of met de instelling [120p] over te dragen.
    • Kies als filmindelingen die u kunt overdragen Original (Oorspronkelijk) / 2M / VGA
    • Ga naar de downloadpagina of ondersteuningspagina van Imaging Edge Mobile voor meer informatie over besturingssystemen en -omgevingen die compatibel zijn met Imaging Edge Mobile.