Artikel-ID : 00108895 / Laatst gewijzigd : 19-12-2017Afdrukken

Waarom kunnen beelden die zijn opgenomen op een Memory Stick XC of SDXC-geheugenkaarten, niet worden geïmporteerd op mijn apparaten?

Beelden die zijn opgenomen op een SDXC-geheugenkaart, kunnen niet worden geïmporteerd naar de computer of een ander apparaat.

  SDXC- en microSDXC-geheugenkaarten moeten worden geformatteerd in de exFAT-bestandsindeling om te kunnen worden gelezen door computers en andere apparaten.

  Als u rechtstreeks vanuit de kaartsleuf wilt lezen van en schrijven naar de geheugenkaart, controleer dan of de SDXC-geheugenkaart comptibel is met de computer. Neem contact op met de computerfabrikant voor meer informatie.

  WAARSCHUWING: Er kunnen gegevens verloren gaan. Er kan een foutmelding verschijnen om u te vragen uw kaart te formatteren als de Memory Stick XC of SDXC-geheugenkaart in een niet-compatibel apparaat wordt geplaatst. Het formatteren van de kaart zal alle opgeslagen gegevens verwijderen.
  Als u de gegevens op een computer opent en het bericht The disk in drive 'X' is not formatted. Do you want to format it now? (De schijf in station 'X' is niet geformatteerd. Wilt u deze nu formatteren?) verschijnt, kiest u No (Nee) of Cancel (Annuleren). Als u de kaart formatteert, kunt u de kaart niet gebruiken als een SDXC-geheugenkaart en worden alle gegevens op de kaart gewist.

  Zie de volgende tabel voor informatie over het importeren van afbeeldingen naar compatibele computers. De werking kan niet voor alle compatibele geheugenkaarten worden gegarandeerd.

  Importeren via USB-verbinding Importeren door de ingebouwde kaartsleuf van de computer te gebruiken
  Windows 10

  Windows 8.1

  Windows 7 SP1

  OS X v10.10-10.11
  macOS 10.12

  OPMERKING: U kunt video en foto's gemakkelijk naar een computer importeren met de PlayMemories Home-software door een camera aan te sluiten of door een geheugenkaartlezer te gebruiken.

  Gerelateerde informatie