Artikel-ID : 00156636 / Laatst gewijzigd : 02-12-2022Afdrukken

Tools om fouten bij de installatie of het starten van PlayMemories Home op te lossen.

  Als u PlayMemories Home niet kunt installeren of opstarten, of als de tool niet naar behoren werkt, downloadt u de volgende tool.

  De PlayMemories Home Repair Tool voert automatisch de volgende procedure uit en verwijdert het programma, de database en de historie van de cameraverbinding van PlayMemories Home van uw computer.

  OPMERKING: De PlayMemories Home Repair Tool is bedoeld voor het verwijderen en herstellen van het programma. Installeer PlayMemories Home opnieuw nadat u de procedure hebt uitgevoerd.

  Procedure die door de PlayMemories Home Repair Tool wordt uitgevoerd.

  1. Het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB wordt verwijderd.
  2. Momenteel in gebruik zijnde services die gerelateerd zijn aan PlayMemories Home/PMB, worden stopgezet.
  3. Services die gerelateerd zijn aan het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB, worden verwijderd uit het register van het besturingssysteem.
  4. Installatiemappen voor het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB worden verwijderd.
  5. In het register opgenomen vermeldingen die betrekking hebben op het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB, worden verwijderd.
  6. Het register waarmee wordt gecertificeerd dat PlayMemories Home/PMB eerder in het besturingssysteem is geïnstalleerd, wordt verwijderd.
  7. Mappen met persoonlijke instellingen voor het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB worden verwijderd.
  8. Bestanden of mappen die gerelateerd zijn aan het eerder geïnstalleerde PlayMemories Home/PMB, worden verwijderd uit tijdelijke mappen van het besturingssysteem.