Artikel-ID : 00149999 / Laatst gewijzigd : 02-12-2022Afdrukken

De externe HDD wordt herkend in Cameras and Media (Camera's en Media) in PlayMemories Home.

  Ik kan de externe HDD niet toewijzen als de bestemming van bestanden om te importeren, omdat de externe HDD wordt weergegeven onder Cameras and Media (Camera's en media) in PlayMemories Home.

  Als de externe wordt weergegeven onder Cameras and Media (Camera's en media) in de software PlayMemories Home™, kan de externe HDD niet worden toegewezen als de bestemming van de bestanden om te importeren.

  Afbeelding

  Als mappen met de volgende namen aanwezig zijn op de externe HDD, kan de HDD worden herkend als Cameras and Media (Camera's en media).

  • AVCHD
  • DCIM
  • MP_ROOT
  • PRIVATE
  • MSSONY

  Mappen met de bovenstaande namen zullen aanwezig zijn op een externe HDD die met Direct Copy (Rechtstreeks kopiëren) wordt gebruikt. De externe HDD wordt net zoals een camera herkend in de software PlayMemories Home, zodat deze precies zo kan worden gebruikt als bij Camera Direct. Gebruik de software zonder omstandigheden te wijzigen, zoals bij het aanmaken van schijven met Camera Direct.

  OPMERKING: Om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden verwijderd of beheergegevens van de camera ongewenst worden gekopieerd, dient u twee afzonderlijke externe HDD's te gebruiken: een als locatie om naartoe te importeren met de software PlayMemories Home en een die wordt gebruikt met Direct Copy (Rechtstreeks kopiëren).

  Wanneer u een externe HDD aansluit die niet wordt gebruikt met Direct Copy:

  1. Werk de PlayMemories Home-software bij naar de nieuwste versie.
  2. Registreer een map op de externe HDD.
  3. Start de software PlayMemories Home opnieuw.