Artikel-ID : 00273637 / Laatst gewijzigd : 20-01-2022Afdrukken

Fouten tijdens de installatie van PlayMemories Home: 'PMB.msi' of 'MergeModule x86.msi installer failure' (fout met installatieprogramma MergeModule x86.msi)

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Volg de onderstaande stappen als de foutmelding PMB.msi of MergeModule x86.msi Installer failure (fout met installatieprogramma MergeModule x86.msi) wordt weergegeven tijdens de software-installatie van PlayMemories Home op een computer met het Microsoft Windows-besturingssysteem. Controleer of u na het voltooien van elke stap kunt doorgaan met het installeren van de software zonder de foutmelding.

  1. Werk het besturingssysteem van Windows bij naar de recentste versie.
   • Raadpleeg de fabrikant van uw computer voor meer informatie over deze stappen.
  2. Controleer of u toegangsrechten tot de doelmap hebt voor de installatie van PlayMemories Home.
   • PlayMemories Home wordt niet goed geïnstalleerd als u geen toegangsrechten hebt tot de map waarin het wordt geïnstalleerd. Controleer of u toegang hebt tot het pad naar de map C:\Program Files(x86)\Sony\PlayMemoriesHome of maak een nieuwe map vanuit Verkenner.
  3. De PlayMemories Home-software verwijderen en opnieuw installeren.
   1. De PlayMemories Home-software verwijderen.
   2. Verwijder de map waarin PlayMemories Home is geïnstalleerd.
    • Gebruik Windows Verkenner, controleer de bestandsmap C:\Program Files(x86)\Sony\PlayMemoriesHome en verwijder het resterende bestand.
   3. De PlayMemories Home-software (PMHOME.EXE) installeren zonder internetverbinding.
  4. Maak een nieuw gebruikersaccount en activeer het PlayMemories Home-herstelprogramma.
   • Dit probleem is mogelijk veroorzaakt door een probleem met een gebruikersaccount. Maak een nieuw gebruikersaccount, activeer het PlayMemories Home-herstelprogramma en voer vervolgens de installatie uit opnieuw.
    1. Maak een beheerdersaccount.
    2. Start de computer opnieuw op en meld u aan met het gemaakte gebruikersaccount.
  5. Schakel software die altijd actief is op de computer uit (aanwezige software).
   • PlayMemories Home wordt mogelijk niet goed geïnstalleerd vanwege aanwezige software. U kunt voorkomen dat een programma automatisch wordt geladen wanneer de computer wordt gestart met de tool Taakbeheer. De stappen kunnen variëren, afhankelijk van uw Windows-versie.
    • Open Taakbeheer → Kies het tabblad Opstarten → Klik met de rechtermuisknop op de aanwezige software die u wilt uitschakelen → Kies Uitschakelen in het vervolgkeuzemenu om te voorkomen dat deze software automatisch wordt geladen.
  6. Schakel alle antivirus- of beveiligingssoftware uit.
   • Raadpleeg voor elke software de fabrikant ervan voor meer informatie.