• Afmetingen (B x H x D)

Circa 55,9 x 97,5 x 10,9 mm (2,21 x 3,84 x 0,43 inch)

• Gewicht

Circa 98 g (3,5 oz)

• Laadtijd (snel opladen)

-

• Laadtijd batterij (volledig opl.)

Circa 4 uur

• BATTERIJDUUR — CONTINU MUZIEK AFSPELEN (MET MUZIEK-APP)

Mp3 (128 kbps) / Met Wireless Noise Cancelling: Ca. 37 uur, Mp3 (128 kbps) / Zonder Wireless Noise Cancelling: Ca. 45 uur, FLAC (96 kHz/24-bits) / Met Wireless Noise Cancelling: Ca. 32 uur, FLAC (96 kHz/24-bits) / Zonder Wireless Noise Cancelling: Ca. 39 uur, FLAC (192 kHz/24-bits) / Met Wireless Noise Cancelling: Ca. 27 uur, FLAC (192 kHz/24-bits) / Zonder Wireless Noise Cancelling: Ca. 30 uur, DSD (2,8224 MHz/1-bits) / Met Wireless Noise Cancelling: Circa 22 uur, DSD (2,8224 MHz/1-bits) / Zonder Wireless Noise Cancelling: Circa 25 uur

• Grootte geheugen:

16 GB

• Video weergeven

-

• Geluidseffecten

6-bands equalizer (Off / Rock / Pop / Jazz / Classical / EDM / R&B HIPHOP / Relax / Custom 1 / Custom 2), DSEE HX (On/Off), DC-fase-gelijkrichter, VPT (Off / Studio / Club / Concert Hall / Matrix), Dynamic Normalizer (On/Off), ClearAudio+ (On/Off), Clear Phase (On/Off)

• Opmerkingen videoweergave

-

• Opmerkingen audioweergave

・Aftastfrequentie komt mogelijk niet overeen voor alle encoders. ;・Auteursrechtelijk beschermde bestanden kunnen niet worden afgespeeld. ;・Afhankelijk van de aftastfrequentie zijn niet-standaard of niet-gegarandeerde bitsnelheden inbegrepen. ;・Bestanden van 4 GB of groter kunnen niet worden afgespeeld (voor APE is dit 2 GB). ;・Dit product herkent audiobronnen als hi-res audio als de kwaliteit beter is dan cd (44,1 kHz/16-bits kwantisering) en DAT (48 kHz/16-bits kwantisering). Bij hi-res audiobronnen verschijnt het HR-symbool.

• Slepen en neerzetten

Ja

• FM-tuner

Ja

• Muziekafspeelmodus

Shuffle Playback [Shuffle] / Repeat Off [Herhalen uit] / Repeat 1 Song [Nummer herhalen] / Repart All [Alles herhalen], Playback Range [Afspeelbereik] (All Range / Selected Range [Volledig bereik / Selectie])

• Audioweergave

Mp3 (.mp3): 32-320 kbps (ondersteuning voor variabele bitsnelheid (VBR)) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA (.wma): 32-192 kbps (ondersteuning voor variabele bitsnelheid (VBR)) / 44,1 kHz, FLAC (.flac): 16-, 24-bits / 8-192 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 6-320 kbps / 8-48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32-144 kbps / 8-48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16-, 24-bits / 8-192 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bit / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz (de doorgegeven audio is geconverteerd naar Linear PCM.), APE (.ape): 8-, 16-, 24-bits / 8-192 kHz (snel, normaal, hoog), WAV (.wav): 16, 24, 32 bits (Float/Integer) / 8–192 kHz

• Opmerkingen fotoweergave

-

• Schermtype

TFT-kleurenscherm met witte led-achtergrondverlichting. Capacitief aanraakscherm

• Schermresolutie

7,8 cm (3,1 inch), WVGA (800 x 480 pixels)

• Muziekzoekmethodes

All Songs [Alle nummers] / Artist [Artiest] / Release Year [Jaar van uitgave] / Playlists [Afspeellijsten] / Album / Genre / Composer [Componist] / Hi-Res / Recent Transfers [Recent overgebracht] / SensMe Channels [SensMe-kanalen] / Folder [Map]

• Waterdicht

-

• Maximaal uitgangsvermogen (JEITA 16 Ω/mW)

1,6-4,2 mW

• Maximaal uitgangsvermogen (JEITA 16 Ω/mW)

-

• Systeemeisen

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 7, macOS™ v10.8-10.12

• Aanraakscherm

TFT-kleurenscherm met witte led-achtergrondverlichting. Capacitief aanraakscherm

• Besturingssysteem

Origineel besturingssysteem van Sony

• Digitale ruisonderdrukking

Digitale Wireless Noise Cancelling Keuze uit NC-omgeving: volledig automatische AINC, bus/trein, vliegtuig, kantoor

• AANSLUITINGEN

Koptelefoon: Stereoministekker, WM-POORT: WM-POORT (multi-aansluiting): 22-pins, extern geheugen: MicroSD, microSDHC, microSDXC

• Draadloze mogelijkheden

Bluetooth®-versie 4.2, NFC: Ja

• Compatibel Bluetooth®-profiel

Compatibele Bluetooth-profielen*1 — A2DP (geavanceerde audiodistributie) — AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) ondersteunde codec*2: SBC*3, LDAC, aptX *1 Bluetooth-profielen zijn gestandaardiseerd naar het doel van het Bluetooth-apparaat. *2 Codec geeft de compressie- en conversie-indeling voor geluidssignalen aan. *3 SBC staat voor Subband Codec.

• USB-aansluiting

High Speed USB (USB 2.0-compatibel)

• WM-POORT

WM-POORT (multi-aansluiting): 22-pins

• ・Walkman (1) ・USB-kabel (1) ・Startersgids ・Handleiding De Walkman wordt geleverd zonder microSD-kaart.