Artikel-ID : 00119674 / Laatst gewijzigd : 17-10-2019

Kan ik een USB-netspanningsadapter van een ander merk gebruiken om mijn apparaat op te laden?

Ja, u kunt een in de handel verkrijgbare USB-netspanningsadapter van een ander merk gebruiken om uw muziekspeler op te laden.

Controleer dat de USB-netspanningsadapter een uitgangsstroom heeft van maximaal 1 A en een spanning van 5 V.

Er zijn USB-kabels verkrijgbaar die worden aangeprijsd als zijnde 'Alleen voor opladen'.
    Deze kabels hebben intern minder connecties en de D+/- verbindingsdraden zijn niet verbonden.

Voor hoofdtelefoons met Bluetooth en ruisonderdrukking, maar ook voor de meeste andere draagbare producten van Sony is het belangrijk dat deze draden zijn verbonden. Als deze niet zijn verbonden, is opladen van uw apparaat wellicht onmogelijk of problematisch.

Zorg er bij de vervanging van uw kabel voor dat u een originele kabel van Sony koopt bij een erkend Sony Centre of dat de kabel een 'volledig verbonden' standaard USB-kabel is.

BELANGRIJK: Het opladen via een USB-netspanningsadapter die niet aan deze specificaties voldoet, valt niet onder de garantie.