• Gewicht

32 g

• Laadtijd (snel opladen)

3 minuten (60 minuten gebruik)

• Laadtijd batterij (volledig opl.)

1,5 uur

• Batterijlevensd. - continu muziek afsp.

Mp3 (128 kbps) modus voor omgevingsgeluid AAN: 8 uur (ongeveer), modus voor omgevingsgeluid UIT: 12 uur (ongeveer), Lineaire PCM (1411 kbps) modus voor omgevingsgeluid AAN: 7 uur (ongeveer), modus voor omgevingsgeluid UIT: 10 uur (ongeveer)

• Grootte geheugen:

4 GB

• Waterdicht

IP65/IP68 (IEC 60529) of vergelijkbaar; *met zwemoordopjes aangesloten

• Geluidseffecten

Dynamic Normalizer

• Mp3

JA

• Audioweergave

mp3, WMA, Lineaire PCM, AAC

• Lineair PCM

JA

• Systeemeisen

Microsoft® Windows 8, Windows 7 (SP1 of hoger), Windows Vista® (SP2 of hoger), Windows XP5 (SP3 of hoger), Mac OS® X (v10.6 of hoger)

• AANSLUITINGEN

High Speed USB (USB 2.0)

• USB-aansluiting

High Speed USB (USB 2.0-compatibel)

• Oordopjes (1 set)
    • Zwemoordopjes (1 set)
    • USB-houder (1)
    • USB-kabel (1)
    • Verstelbare band (1)
    • Opstartgids
    • Handleiding
    • Lees dit voordat u uw Walkman® in een zwembad of in zee gebruikt