Artikel-ID : 00178004 / Laatst gewijzigd : 20-11-2019

Muziek vanuit Apple iTunes overdragen naar de draagbare speler met behulp van Content Transfer.

BELANGRIJK:

• Als niet al de meest recente versie van de toepassing Content Transfer is geïnstalleerd op uw computer, is deze mogelijk beschikbaar via de ondersteuningssite van Sony (voor de desbetreffende modellen).
    • U kunt de toepassing ook installeren met behulp van de meegeleverde cd (indien van toepassing) of het bestand op uw Walkman (indien van toepassing). Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over het installeren van de meegeleverde software.
    • Voor het installeren van Content Transfer (Windows-versie) is Windows Media Player 11 vereist.
    • Het is aan te bevelen om Apple iTunes versie 9 of hoger te gebruiken in combinatie met Content Transfer versie 1.3 of hoger.

Volg deze procedure om DRM-vrije iTunes Plus-bestanden of andere bestanden zonder DRM, zoals mp3-bestanden, met behulp van Apple iTunes over te dragen naar uw draagbare speler:

1. Start iTunes.
    2. Sluit uw draagbare speler aan op uw computer.
    3. Start de toepassing Content Transfer als deze niet automatisch wordt gestart.

OPMERKING: Als de toepassing Content Transfer niet al is geïnstalleerd op uw computer, kan deze worden gedownload via de ondersteuningssite van Sony. De toepassing Content Transfer vereist Windows Media Player 11. Tevens wordt de meest recente versie van iTunes aangeraden; anders kan het zijn dat iTunes-muziekbestanden niet correct worden overgedragen.

4. Zoek het nummer in iTunes.
    5. Sleep het nummer naar de toepassing Content Transfer.