Installeren

Intel® Wireless Display, versie 2.0.31.0 voor Microsoft® Windows® 7

Met dit hulpprogramma wordt de oorspronkelijk geleverde versie van de Intel® Wireless Display geïnstalleerd voor de hieronder genoemde Sony VAIO®-computers.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN: LEES DIT AUB AANDACHTIG DOOR.

Waarschuwing! Dit hulpprogramma is alleen bedoeld voor gebruik met de volgende Sony VAIO®-computers:
VGN;VGC;VGX;VPC
Installeer dit hulpprogramma niet op een ander model of een andere computer (ook niet op andere Sony-computers die wereldwijd worden verkocht).

Zorg ervoor dat u tijdens de installatie van deze update bent aangemeld als beheerder of als een gebruiker met beheerbevoegdheden.

Sla uw werk op en sluit alle andere programma's, zodat ze de installatie niet kunnen verstoren. De taakbalk moet geen toepassingen meer bevatten wanneer u doorgaat.

Het wordt aanbevolen dat u deze instructies afdrukt als naslaginformatie tijdens het installatieproces.

Instructies voor downloaden en installatie

Volg de onderstaande stappen om het programma INAWID-00248603-0042.EXE te downloaden en te installeren.

Installatieprocedure voor VPCZ21-besturingsprogramma's en -hulpprogramma's

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 64-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 64-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ21-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u het zelfstandige 64-bits besturingsprogramma "Intel Mobile HD graphics".
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 64-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 32-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 32-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ21-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u een bij Windows 7 geleverd grafisch besturingsprogramma van Intel.
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 32-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

 1. Download het bestand INAWID-00248603-0042.exe in een tijdelijke map of een downloadmap (onthoud de naam van deze map voor later).
 2. Klik met de rechtermuisknop op het in de vorige stap gedownloade bestand en kies "Alles uitpakken".
 3. Volg de instructies op het scherm om het gecomprimeerde bestand uit te pakken.
 4. Dubbelklik op het bestand INAWID-00248603-0042.EXE om met de installatie te beginnen.
 5. Klik in het venster "User Account Control" (Gebruikersaccountbeheer) op "Yes" (Ja).
 6. Als het venster "Select Language" (Taal selecteren) wordt weergegeven, selecteert u de taal die u wilt gebruiken, en klikt u op de knop "OK".
 7. Selecteer bij "Select Country" (Land selecteren) het land dat u voor deze installatie wilt, en klik op "Volgende".
 8. Klik in het venster "Welcome to Intel® Wireless Display Setup Program" (Welkom bij het installatieprogramma van het Intel® Wireless Display) op "Volgende".
 9. Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik op "I Agree" (Ik ga akkoord).
 10. Klik in het scherm "Finished" (Voltooid) op Voltooien.
 11. Klik in het scherm "This system must be restarted to complete the installation" (Dit systeem moet opnieuw worden opgestart om de installatie te voltooien) op de knop "OK" om het systeem opnieuw op te starten

De installatie van het Intel® Wireless Display is voltooid.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • INAWID-00248603-0042.zip

Bestandsarchitectuur

 • 64 bit

Bestandsgrootte

 • 115.89 Mb

Releasedatum

 • 21/81/2011