Installeren

Intel Chipset Driver (Intel-chipsetbesturingsprogramma), versie 9.2.0.1030 voor Microsoft® Windows® 7

Met dit hulpprogramma wordt de oorspronkelijk geleverde versie van de Intel Chipset Driver (Intel-chipsetbesturingsprogramma) geïnstalleerd voor de hieronder genoemde Sony VAIO®-computers.

De Intel Chipset Driver (Intel-chipsetbesturingsprogramma) is bedoeld voor het gele uitroepteken met de naam "SM-buscontroller" en "PCI Simple Communications-controller" dat in het venster Apparaatbeheer wordt weergegeven als de installatie van het besturingsprogramma ongedaan wordt gemaakt.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN: LEES DIT AUB AANDACHTIG DOOR.

Waarschuwing! Dit hulpprogramma is alleen bedoeld voor gebruik met de volgende Sony VAIO®-computers:
PCG;PCV;VGN;VGC;VGX;VPC;
Installeer dit hulpprogramma niet op een ander model of een andere computer (ook niet op andere Sony-computers die wereldwijd worden verkocht).

Zorg ervoor dat u tijdens de installatie van deze update bent aangemeld als beheerder of als een gebruiker met beheerbevoegdheden.

Sla uw werk op en sluit alle andere programma's, zodat ze de installatie niet kunnen verstoren. De taakbalk moet geen toepassingen meer bevatten wanneer u doorgaat.

Het wordt aanbevolen dat u deze instructies afdrukt als naslaginformatie tijdens het installatieproces.

Instructies voor downloaden en installatie

Volg de onderstaande stappen om het programma INDCHI-00251356-0042.EXE te downloaden en te installeren.

 1. Download het bestand INDCHI-00251356-0042.EXE in een tijdelijke map of een downloadmap (onthoud de naam van deze map voor later).
 2. Ga naar de map waarin het bestand is gedownload en dubbelklik op het bestand INDCHI-00251356-0042.EXE om met de installatie te beginnen.
 3. Klik in het venster "User Account Control" (Gebruikersaccountbeheer) op de knop "Yes" (Ja).
 4. Selecteer in het scherm "Select Country" (Land selecteren) het land dat u voor de installatie wilt, en klik op de knop "Volgende".
 5. Klik in het venster "Intel Chipset Driver for Microsoft® Windows® 7" (Intel-chipsetbesturingsprogramma voor Microsoft® Windows® 7) op de knop "Volgende".
 6. Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik op de knop "I Agree" (Ik ga akkoord).
 7. Klik in het scherm "Finish" (Voltooien) op de knop "Voltooien".
 8. Klik in het scherm "This system must be restarted to complete the installation" (Dit systeem moet opnieuw worden opgestart om de installatie te voltooien) op de knop "OK" om het systeem opnieuw op te starten

De installatie van de Intel Chipset Driver (Intel-chipsetbesturingsprogramma) is voltooid.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • INDCHI-00251356-0042.exe

Bestandsarchitectuur

 • 64 bit

Bestandsgrootte

 • 3.49 Mb

Releasedatum

 • 20/31/2012