Over deze download

Onlangs werd een beveiligingsprobleem vastgesteld in een beperkt aantal van onze producten.
Het is de eerste keer dat dit beveiligingsprobleem onder onze aandacht werd gebracht. Tot nu toe zijn er geen meldingen van klanten die met dit probleem te maken hebben gehad.
Omdat we beveiligingsproblemen heel ernstig opnemen, beschrijven we hieronder hoe gebruikers het probleem met deze beveiligingsupdate kunnen verhelpen.

Wat is het probleem?

Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld in bepaalde versies van een ActiveX-besturingselement voor de Gracenote CDDB-opzoekfunctie in de softwareproducten van Sony die hieronder zijn vermeld. Dit probleem treedt niet op in alle versies van onze standaardsoftware. Het doet zich alleen voor in bepaalde versies van onze huidige software. Door het beveiligingsprobleem, dat is toe te schrijven aan een "bufferoverloop", zou een hacker schadelijke code kunnen laden op het systeem van een gebruiker en deze code vervolgens kunnen uitvoeren.

Dit probleem betreft alleen de softwareproducten van Sony die hieronder zijn vermeld. Het beveiligingsprobleem is niet van toepassing op andere softwareproducten van Sony die gebruikmaken van Gracenote CDDB-functies. Deze producten gebruiken immers andere software.

Producten in kwestie

  • Sony CONNECT Player
  • Sony SonicStage versie 3.3/3.4
  • Sony SonicStage Mastering Studio versie 2.1.00/2.2.01

Installeren

De koppeling op deze pagina brengt u naar een programma dat bijgewerkte software op uw computer installeert, waardoor het probleem wordt verholpen.

Downloadprocedure

De naam van het installatieprogramma is GracenoteUpdateForSony.exe. De bestandsgrootte is 2,9 MB.

Als uw browser een optie heeft voor uitvoeren of openen, selecteert u deze optie wanneer u op de downloadkoppeling klikt. Als dat niet het geval is, neemt u nota van de downloadlocatie op uw computer, bijvoorbeeld C:\Download.

Wanneer het downloaden is voltooid, voert u het installatieprogramma uit om de update voor de software van Sony te starten.

Nadat het installatieprogramma is uitgevoerd, zal u worden gevraagd de computer opnieuw op te starten. Klik op de knop Voltooien. De computer wordt opnieuw opgestart en de updateprocedure wordt voltooid.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

  • GracenoteUpdateForSony.exe

Bestandsgrootte

  • 2.9 Mb