Over deze download

Voor gebruikers van Memory Stick Voice Editor versie 2.03 bieden we een upgrade aan naar Memory Stick Voice Editor versie 2.04.

Functies

 • Het probleem met het afbreken van 44.1kHz MP3-bestanden tijdens het manuele afstellen van DPC is opgelost.
 • Detectie van het plaatsen/uitwerpen van een Memory Stick. Memory Stick Voice Editor Ver.2.04 detecteert of een Memory Stick in de Memory Stick-adapter wordt geplaatst of uitgeworpen.

Bestemd voor

 • Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03, geleverd bij de Memory Stick IC Recorder ICD-MS515.
 • Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03, geleverd als download op deze website, voor de upgrade van upgrade Memory Stick Voice Editor Ver.1.x (geleverd bij de Memory Stick IC Recorder ICD-MS1).

Alvorens te downloaden

Deze patch is uitsluitend bedoeld voor Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03. Controleer de versie van Memory Stick Voice Editor die op uw computer geïnstalleerd is, alvorens het upgradebestand te downloaden (u vindt het versienummer onder het menu Help -> About Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03) (Over Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03)

 • Als u Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 hebt, moet u upgraden naar Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04.
 • Als uw versie van Memory Stick Voice Editor lager is dan 2.03, moet u op deze website Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 downloaden en op uw computer installeren. Upgrade naar Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04.

Installeren

Ga als volgt te werk om de upgrade voor Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04 te downloaden.

 1. Maak de map aan op uw vaste schijf om het gedownloade bestand op te slaan. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat de map onder de naam MSVE_Up is aangemaakt op het schijfstation C:\.
 2. Download het volgende bestand naar de map MSVE_Up: MSVE204.zip
 3. Pak Update_OMG2210.zip uit en lees aandachtig de installatie-instructies in het bijgevoegde Word-document.

Belangrijke mededeling:

Voordat u begint met downloaden, moet u instemmen met de bepalingen van de onderstaande licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Nadat u de overeenkomst hebt gelezen, klikt u op "Downloaden" om het downloaden te starten.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • MSVE_204.exe

Bestandsgrootte

 • 540 Kb