Over deze download

Het WAV Conversion Tool zet OpenMG Audio-bestanden om naar WAV (PCM)-bestanden. Deze software mag enkel gebruikt worden met OpenMG Audio-bestanden die opgenomen werden met de MIC of analoge invoer (LINE-IN) van een Hi-MD-apparaat en geüpload werden naar SonicStage. Deze converteerbare nummers die opgenomen werden met Hi-MD, kunnen omgezet worden naar WAV-bestanden via het WAV Conversion Tool.

Lees de volgende instructies aandachtig.

Van toepassing op de volgende modellen

Het WAV Conversion Tool ondersteunt de volgende producten:
 • MZ-NH1 / NH900/ NHF800/ NH700 en NH600

Installeren

Belangrijk:
 • U dient SoniSctage v2.1 of hoger geïnstalleerd te hebben op uw PC alvorens het WAV Conversion Tool te downloaden. Als u SonicStage v2.1 of hoger niet hebt, dient u het SonicStage upgradeprogramma eerst te downloaden alvorens het WAV Conversion Tool te installeren. Uw versie van SonicStage verificeren:
  1. Start SonicStage.
  2. Klik op [Help]-[About SonicStage] in het Menu van het SonicStage-venster.
  3. Controleer de versie van SonicStage in het venster About SonicStage. Als "SonicStage Version 2.0.xx.xxxxx" of hoger wordt weergegeven, installeer dan SonicStage Ver.2.1 of hoger alvorens deze software te downloaden.
 • Windows XP- en Windows 2000-gebruikers dienen zich aan te melden met een beheerderaccount om deze software te installeren. U dient zich aan te melden met een beheerder- of hoofdgebruikeraccount om SonicStage en het WAV Conversion Tool te kunnen gebruiken.
 • De interface- en helpbestanden voor het WAV Conversion Tool zijn in het Engels.

Volg de onderstaande stappen op om de WAV Convertion Tool-software te downloaden en te installeren:

 1. Klik op Download" (Downloaden) hieronder om de afstandsverklaring te aanvaarden en het volgende bestand te downloaden:
  • WAVConversionToolSetup.exe (2,190KB)
 2. Sluit alle toepassingen, inclusief SonicStage en MD Simple Burner.
 3. Als uw Hi-MD-product aangesloten is op uw computer, ontkoppelt u dit.
 4. Dubbelklik op WAVConversionToolSetup.exe om de installatie te starten en volg de instructies op het scherm op. Klik op "Finish" (Voltooien) wanneer de installatie voltooid is. De installatie is nu voltooid.
Opmerkingen:
 • SonicStage v2.1 of hoger moet geïnstalleerd zijn alvorens het WAV Conversion Tool te installeren.
 • Zorg ervoor dat het systeem niet in standby- of slaapstand gaat tijdens het downloaden.
 • Dit programma is voor exclusief gebruik met een computer met ENKEL door de fabriek geïnstalleerde versie van Windows XP Media Center Edition 2004, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition en Windows 98 Second Edition. Gebruik het NIET op Macintosh, Windows 98 / 95, Windows NT, of enig ander besturingssysteem.
 • Op dit programma rusten auteursrechten. U mag dit programma niet doorversturen of kopiëren.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • WAVConversionToolSetup.exe

Bestandsgrootte

 • 2.14 Mb