Van toepassing op de volgende modellen

Deze informatie geldt voor het volgende model Network Media Player:

 • NSZ-GS7

Over deze download

 • Naam: REL11_NSZGS7_EC2_2205_136227_20130807_URSC_S67254
 • Releasedatum: 12/09/2013
 • Moet ik updaten?Het is mogelijk dat uw firmware al actueel is, vooral als u een nieuw model van de Network Media Player hebt. it's easy to check which version of firmware you have. Follow these instructions to check it.
 • Voordelen en verbeteringen:
  • Verbeter de prestaties en stabiliteit van uw Network Media Player
  • Netflix weergave is toegevoegd.
 • Beperkingen:Deze update is uitsluitend rechtstreeks via de NSZ-GS7 Network Media Player beschikbaar. De update kan niet worden gedownload en geïnstalleerd via een USB-apparaat.
  Dit bestand is uitsluitend bedoeld voor de in Europa verkochte Network Media Players. De verschillende modellen worden niet in alle landen verkocht.

De firmwareversie controleren

 1. Schakel uw tv in en zorg dat hij afgestemd is op de inputs waarop de Network Media Player aangesloten is.
 2. Schakel de Network Media Player in en wacht tot het menu Home op het televisiescherm verschijnt voor u verder gaat.
 3. Gebruik de pijltoetsen en de ENTER-toets van de afstandsbediening om All Apps, Settings, About (Alle toepassingen, Instellingen, Over) te selecteren en druk vervolgens op de knop ENTER.
 4. De op uw toestel geïnstalleerde firmware-versie wordt weergegeven als Build number en heeft het onderstaande formaat.  De laatste acht cijfers komen overeen met de datum van de aanmaak van de firmware, in het formaat JJJJ/MM/DD. Als de releasedatum van uw toestel ouder is dan de releasedatum van de jongste firmware, is er een update beschikbaar.

Installeren

De procedure duurt gewoonlijk ongeveer 15-30 minuten. Installeer eerst de uitrusting.

Dit hebt u nodig:

 • een Ethernet-kabel of wifiverbinding om uw Network Media Player met het internet te verbinden.
 • een actieve internetverbinding
 • een compatibel televisietoestel

Om de update vlot te doen verlopen

Updaten is meestal heel gemakkelijk. Zo zorgt u ervoor dat alles van de eerste keer goed gaat:

 • Lees de instructies aandachtig om uw Network Media Player niet te beschadigen.
 • Tijdens het proces mag u de Network Media Player niet uitschakelen en mag u de stekker niet uit het stopcontact trekken.
 • Zorg ervoor dat uw internetverbinding in orde is, zodat de upgrade niet wordt onderbroken.

Stel de uitrusting in:

 1. Schakel uw tv in en controleer of hij afgestemd is op de input waarop uw Network Media Player aangesloten is. Als de speler bijvoorbeeld aangesloten is op de HDMI 2-ingang, kiest u HDMI 2 als input.
 2. Schakel de Network Media Player in.

Verkrijg de update:

 1. Gebruik op het menuscherm Home de pijltoetsen en de ENTER-toets van de afstandsbediening om All Apps, Settings, About, System Updates, (Alle toepassingen, Instellingen, Over, Systeemupdates) te selecteren en druk vervolgens op de knop ENTER. 2. Selecteer Check now (Nu controleren) en druk vervolgens op de knop ENTER.


  Opmerking: Als de melding zegt Your system is currently up to date (Uw systeem is up to date), heeft uw Network Media Player de jongste firmware. Als een firmware-versie wordt weergegeven, is er een update beschikbaar.

 3. Als er een update beschikbaar is, selecteert u Download (Downloaden) en drukt u op ENTER.


  Opmerking:Wacht tot de dowload voltooid is. De downloadtijd kan afhankelijk van de bandbreedte van het netwerk verschillen.

 4. Nadat de download voltooid is, verschijnt de bevestigingsdialoog voor de upgrade:

Install the update

 1. Selecteer Restart & install (Herstarten en installeren) en druk op ENTER om de installatie te beginnen. Gebruik de speler niet of schakel hem niet uit tot de update voltooid is.
 2. De Network Media Player zal automatisch uitgeschakeld worden en het installatieproces zal beginnen.
 3. De Network Media Player zal na de upgrade automatisch ingeschakeld worden en de dialoog voor de voltooiing van de upgrade zal op het televisiescherm verschijnen. Zorg ervoor dat OK geselecteerd is en druk vervolgens op de knop ENTER. 4. Controleer de huidige firmware-versie om te bevestigen dat de upgrade geslaagd is.
  Opmerking: De Network Media Player controleert automatisch op firmware-upgrades wanneer de player stand-by is. Als er een upgrade beschikbaar is, zal de bevestigingsdialoog voor de upgrade verschijnen:Problemen oplossen

Wat u moet doen als u problemen hebt met de update van uw Network Media-firmware via het internet.

 • De stroom is tijdens de upgrade uitgeschakeld.
  De Network Media Player is ontworpen om de upgrade verder te zetten wanneer de stroom weer wordt ingeschakeld. Als de Network Media Player niet meer reageert, neemt u contact op met ondersteuning van Sony.