Over deze download

Bestemd voor

Bestemd voor SonicStage CP Version 4.0 of later.

Alvorens te downloaden:

Deze update-patch voor pxenging is uitsluitend bedoeld voor SonicStage CP Versiion 4.0 of later.Controleer de versie van SonicStage die op uw computer geïnstalleerd is voor u het bestand met het updateprogramma downloadt (u vindt het versienummer in het menu Help van SonicStage CP - About SonicStage (Over Sonic Stage)).

Downloadprocedure:

Volg de onderstaande stappen om de update-patch voor pxengine te downloaden:

  1. Zorg ervoor dat u op uw computer met beheerdersrechten aangemeld bent.
  2. Maak de map aan op uw vaste schijf om het gedownloade bestand op te slaan. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat u op uw schijfstation C:\ een map met de naam 'PX_Patch' gemaakt hebt.
  3. Download het volgende bestand naar de map PX_Patch: pxengine2_04_35a.zip.
  4. Pak pxengine2_04_35a.zip uit en voer het uitgepakte bestand pxengine2_04_35a.exe uit.
  5. Voordat u begint met downloaden, moet u instemmen met de bepalingen van de onderstaande licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Nadat u de overeenkomst hebt gelezen, klikt u op "Akkoord" om het downloaden te starten.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

  • pxengine2_04_35a.exe

Bestandsgrootte

  • 1.41 Mb

Over deze download

Voor sommige installaties van SonicStage Version 4.0 of later bieden wij een patch-programma aan dat het volgende probleem oplost:

Wanneer u met SonicStage CP een cd probeert te maken, verschijnt de melding Device/ Media is not connected (Apparaat/medium niet aangesloten) in het venster van de Audio CD.