Installeren

SATA Driver (SATA-besturingsprogramma) Intel voor VAIO-notebooks zonder bijgeleverde XP-herstelschijf


* Als u de XP-installatie op dit apparaat wilt uitvoeren, hebt u een USB-diskettestation en een diskette nodig. Deze worden niet standaard bij de Vaio geleverd.
  1. - Kopieer de inhoud van het gezipte Sata-besturingsprogrammabestand naar een lege diskette.
  2. - Start de VAIO en ga naar het BIOS door enkele malen op F2 te drukken wanneer het VAIO-logo wordt weergegeven. Ga naar de sectie Boot (Opstarten) door te drukken op de pijl naar rechts en schakel de optie external drive boot (opstarten van extern station) in door te drukken op Enter en enabled (ingeschakeld) te selecteren. Bevestig uw keuze door nogmaals op Enter te drukken, druk vervolgens nogmaals op de pijl naar rechts en selecteer exit setup (instelling afsluiten). Selecteer Ja en druk op Enter.
  3. - Start het apparaat op met de XP-schijf in het station en druk aan het begin van de installatie van Windows op F6 om een RAID-besturingsprogramma te installeren. Plaats de diskette in het USB-diskettestation en wacht totdat het systeem u vraagt een besturingsprogramma op te geven. Druk op de knop S om het besturingsprogramma op te geven en selecteer het besturingsprogramma. Bevestig uw keuze door op Enter te drukken en druk nogmaals op Enter om de installatie te vervolgen.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

  • VPCF12_Intel_5_Series_6_Port_SATA_AHCI_Controller.zip

Bestandsarchitectuur

  • 32 bit

Bestandsgrootte

  • 261.24 Kb

Releasedatum

  • 11/62/2010