Artikel-ID : 00203279 / Laatst gewijzigd : 08-01-2020

Wanneer de camera tijdens filmopnamen via HDMI is aangesloten op een extern apparaat, wordt er geen beeld weergegeven op de monitor van de camera.

Verbonden tv4K Output Sel. (4K-uitvoerselectie)BestandsindelingHDMI Info, Display (HDMI-info weergeven)Stby/Rec (Stand-by/Opnemen)TvCamera monitor (Cameramonitor)Image resolution output via HDMI (Uitvoer beeldresolutie via HDMI)
    AfbeeldingenInformationAfbeeldingenInformation
    HDTV-HDOnStby (Stand-by)--HD
    Rec (Opnemen)--
    OffStby (Stand-by)-
    Rec (Opnemen)-
    4KOff (Uit)
    (*1)
    Stby (Stand-by)-
    Rec (Opnemen)--
    4KTVMemory Card+HDMI (Geheugenkaart+HDMI)HDOnStby (Stand-by)--
    Rec (Opnemen)--
    OffStby (Stand-by)-
    Rec (Opnemen)-
    4KOff (Uit)
    (*1)
    Stby (Stand-by)-4K
    Rec (Opnemen)--
    HDMI only (Alleen HDMI)-Off (Uit)
    (*1)
    Stby (Stand-by)-
    Rec (Opnemen)-

* 1 On (Aan) is beperkt en kan niet worden geselecteerd.

Wanneer XAVC S 4K-films worden opgenomen op een geheugenkaart in de camera, wordt het beeld mogelijk niet weergegeven op de externe monitor of de monitor van de camera, afhankelijk van de instellingen voor proxy-filmopnamen.

Stel Proxy Recording (Proxy-opnamen) in op de geschikte parameter voor het gebruik.

Als u voor sommige modellen Proxy Recording (Proxy-opnamen) instelt op Off (Uit) en Record Setting (Opname-instelling) op 24p, wordt de afbeelding weergegeven op het scherm van de externe monitor en van de camera.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S HD of AVCHD en HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) is ingesteld op On (Aan):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.
      2. De monitor is uitgeschakeld.
    • Tijdens filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.
      2. De monitor is uitgeschakeld.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S HD of AVCHD en HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) is ingesteld op Off (Uit):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.
    • Tijdens filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S 4K en afbeeldingen worden opgenomen op een geheugenkaart in de camera

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.
    • Tijdens filmopnamen

• Proxy Recording (Proxy-opnamen): Off (Uit)
        De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
        1. Beelden worden weergegeven.
          Informatie wordt niet weergegeven.
        2. Beelden worden niet weergegeven.
          Informatie wordt weergegeven.
        • Alleen voor compatibele modellen(*) met Proxy Recording (Proxy-opnamen) ingesteld op Off (Uit) en Record Setting (Opname-instelling) ingesteld op 24p
          * Compatibele modellen: ILCE-7RM4, DSC-RX100M7, ILCE-6600, ILCE-9M2
          De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
        1. Beelden worden weergegeven.
          Informatie wordt niet weergegeven.
        2. Beelden worden weergegeven.
          Informatie wordt weergegeven.
      • Proxy Recording (Proxy-opnamen): On (Aan)
        De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
      1. Beelden worden niet weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S 4K en 4K Output Sel. (4K-uitvoerselectie) is ingesteld op HDMI Only (Alleen HDMI):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.
    • Tijdens filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt niet weergegeven.
      2. Beelden worden weergegeven.
        Informatie wordt weergegeven.

Tijdens het terugkijken

De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
    Wanneer de camera via HDMI is aangesloten, worden beelden tijdens het afspelen alleen op de externe monitor weergegeven, ongeacht de instelling voor HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) en ongeacht of File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op 4K of HD.