Artikel-ID : 00194572 / Laatst gewijzigd : 16-01-2018

Bericht over gratis reparatie voor een beperkte hoeveelheid α9-camera's (ILCE-9) die kunnen worden geïdentificeerd op basis van serienummer

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

16 januari 2018

Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van Sony.

We zijn erachter gekomen dat de multi-interfaceschoen van een beperkte hoeveelheid α9-camera's (ILCE-9) kan losraken onder bepaalde omstandigheden wanneer er een optionele grote flitser is bevestigd en er veel druk op wordt uitgeoefend.

We bieden u een gratis reparatie aan als uw camera een serienummer heeft dat overeenkomt met een van de serienummers van de betrokken apparaten en u dit probleem tegenkomt terwijl u de camera gebruikt. Hieronder vindt u meer informatie over het controleren van het serienummer van uw camera en het probleem.

We verontschuldigen ons voor de mogelijke hinder die hierdoor wordt veroorzaakt. We stellen uw begrip en medewerking op prijs.

Van toepassing op model

Digitale α9-camera (ILCE-9) met verwisselbare lens

Van toepassing op serienummers

Dit probleem kan zich bij slechts enkele ILCE-9-camera's voordoen. Controleer of uw apparaat in aanmerking komt voor een gratis reparatie met behulp van onze serienummercontroletool als u dit probleem tegenkomt:

Serienummercontrole voor Nederland

Serienummercontrole voor België

Hoe kan ik het serienummer controleren?

Het serienummer staat gegraveerd op het modelplaatje op de onderkant van de camera.

Locatie van het serienummer

Het serienummer bestaat uit 7 cijfers.

Fenomeen

De multi-interfaceschoen komt in slechts enkele gevallen los wanneer er een optionele grote flitser is bevestigd en er veel druk op wordt uitgeoefend.

Bewegingsrichting (voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts)

Flitserbeweging

Multi-interfaceschoen

Details van het gratis reparatieprogramma van Sony

Ga naar een bevoegd servicecentrum om de camera te laten repareren als u ziet dat de multi-interfaceschoen loskomt terwijl u de camera gebruikt en uw camera volgens de serienummercontroletool in aanmerking komt voor een gratis reparatie. Het bevoegde servicecentrum repareert uw product gratis.

Bevoegd servicecentrum in Nederland

Bevoegd servicecentrum in België

Het duurt ongeveer een week om de camera te repareren nadat het servicecentrum een product heeft ontvangen dat in aanmerking komt.

Aanmeldingsperiode gratis reparatieprogramma

Het gratis reparatieprogramma is geldig tot 31 maart 2020.