Capaciteit
2 TB 1
Bedrijfstemperatuur
+5°C ~ +40°C (niet-condenserend)
Compatibele apparaten
Windows®-pc, Macintosh
Interface
SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1), (compatibel met USB 2.0)
Type poort
USB 3.1 Gen 1 Micro-B-connector
Voeding
DC 5 V (voeding via USB-bus), max. 900 mA
Bestandssysteem
NTFS
Opslagtemperatuur
-20°C ~ +60°C (niet-condenserend)
Overdrachtsnelheid
Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1), Max. 480 Mbps (USB 2.0)
Ondersteunde besturingssystemen
Windows®10 (32 bits / 64 bits), Windows®8.1 (32 bits / 64 bits), Windows®8 (32 bits / 64 bits), Windows®7 (32 bits / 64 bits), Windows®Vista (32 bits / 64 bits), OS X 10.8 of nieuwer, opmerking: Voor Macintosh moet u wellicht opnieuw formatteren
Gewicht (circa)
220 g
Afmetingen (circa b x h x d)
80 x 16 x 126 mm
Meegeleverde software voor Windows
Data Transfer Accelerator (Versneller gegevensoverdracht), Backup Manager (back-upbeheer), Password Protection Manager (wachtwoordbeveiligingsbeheer), FAT32 Formatter (FAT32-formatter)
  • Gebruiksaanwijzing
  • Kabel: USB 3.1 Gen 1 Standard-A- naar USB 3.1 Gen 1 Micro-B-kabel (60 cm)
  • Beperkte garantiekaart