• Capaciteit

2 TB 1

• Bedrijfstemperatuur

+5°C ~ +40°C (niet-condenserend)

• Compatibele apparaten

Windows®-pc, Macintosh

• Interface

SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1), (compatibel met USB 2.0)

• Type poort

USB 3.1 Gen 1 Micro-B-connector

• Voeding

DC 5 V (voeding via USB-bus), max. 900 mA

• Bestandssysteem

NTFS

• Opslagtemperatuur

-20°C ~ +60°C (niet-condenserend)

• Overdrachtsnelheid

Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1), Max. 480 Mbps (USB 2.0)

• Ondersteunde besturingssystemen

Windows®10 (32 bits / 64 bits), Windows®8.1 (32 bits / 64 bits), Windows®8 (32 bits / 64 bits), Windows®7 (32 bits / 64 bits), Windows®Vista (32 bits / 64 bits), OS X 10.8 of nieuwer, opmerking: Voor Macintosh moet u wellicht opnieuw formatteren

• Gewicht (circa)

220 g

• Afmetingen (circa b x h x d)

80 x 16 x 126 mm

• Meegeleverde software voor Windows

Data Transfer Accelerator (Versneller gegevensoverdracht), Backup Manager (back-upbeheer), Password Protection Manager (wachtwoordbeveiligingsbeheer), FAT32 Formatter (FAT32-formatter)

• Gebruiksaanwijzing
    • Kabel: USB 3.1 Gen 1 Standard-A- naar USB 3.1 Gen 1 Micro-B-kabel (60 cm)
    • Beperkte garantiekaart