• Capaciteit

1 TB 1

• Bedrijfstemperatuur

+5 ~ + 40 °C (niet-condenserend)

• Compatibele apparaten

Windows®-pc, Macintosh

• Overdrachtsnelheid

Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1), max. 480 Mbps (USB 2.0) 2

• Interface

SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1), (compatibel met USB 2.0)

• Type poort

USB 3.1 Gen 1 Micro-B-connector

• Voeding

DC 5 V (voeding via USB-bus), max. 900 mA

• Bestandssysteem

NTFS

• Opslagtemperatuur

-20 °C ~ +60 °C (niet-condenserend)

• Ondersteunde besturingssystemen

Windows®10 (32 bits / 64 bits), Windows®8.1 (32 bits / 64 bits), Windows®8 (32 bits / 64 bits), Windows®7 (32 bits / 64 bits), Windows®Vista (32 bits / 64 bits), OS X 10.8 of nieuwer, opmerking: Voor Macintosh moet u wellicht opnieuw formatteren

• Gewicht (circa)

190 g

• Afmetingen (circa b x h x d)

81 x 12 x 118 mm

• Meegeleverde software voor Windows

Data Transfer Accelerator, Backup Manager 2.0, Password Protection Manager, FAT32 Formatter (alleen beschikbaar om te downloaden)

• Gebruiksaanwijzing
    • Kabel: USB 3.1 Gen 1 Standard-A- naar USB 3.1 Gen 1 Micro-B-kabel (60 cm)
    • Beperkte garantiekaart