Capaciteit
1 TB 1
Bedrijfstemperatuur
+5 ~ + 40 °C (niet-condenserend)
Compatibele apparaten
Windows®-pc, Macintosh
Overdrachtsnelheid
Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1), max. 480 Mbps (USB 2.0) 2
Interface
SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1), (compatibel met USB 2.0)
Type poort
USB 3.1 Gen 1 Micro-B-connector
Voeding
DC 5 V (voeding via USB-bus), max. 900 mA
Bestandssysteem
NTFS
Opslagtemperatuur
-20 °C ~ +60 °C (niet-condenserend)
Ondersteunde besturingssystemen
Windows®10 (32 bits / 64 bits), Windows®8.1 (32 bits / 64 bits), Windows®8 (32 bits / 64 bits), Windows®7 (32 bits / 64 bits), Windows®Vista (32 bits / 64 bits), OS X 10.8 of nieuwer, opmerking: Voor Macintosh moet u wellicht opnieuw formatteren
Gewicht (circa)
190 g
Afmetingen (circa b x h x d)
81 x 12 x 118 mm
Meegeleverde software voor Windows
Data Transfer Accelerator, Backup Manager 2.0, Password Protection Manager, FAT32 Formatter (alleen beschikbaar om te downloaden)
  • Gebruiksaanwijzing
  • Kabel: USB 3.1 Gen 1 Standard-A- naar USB 3.1 Gen 1 Micro-B-kabel (60 cm)
  • Beperkte garantiekaart