Artikel-ID : 00238642 / Laatst gewijzigd : 21-06-2020

Geen geluid uit de soundbar aangesloten op de HDMI ARC-poort van de tv als de bediening voor HDMI-functie is uitgeschakeld

Als de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) van uw soundbar is uitgeschakeld, kan er mogelijk geen geluid worden afgespeeld, afhankelijk van uw tv-model.
    Schakel deze functie in via de afstandsbediening van uw soundbar en houd de knop VOICE (Stem) vijf seconden ingedrukt.

• Deze indicatoren gaan knipperen, afhankelijk van de status van de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI).
      Bediening voor HDMI aan/uitHT-X8500HT-S350 en HT-SD35
      Control for HDMI (Bediening voor HDMI) staat On (Aan)HDMI- en BLUETOOTH-indicatoren knipperenBLUETOOTH-indicator knippert tweemaal
       Control for HDMI (Bediening voor HDMI) staat Off (Uit)Dolby ATMOS- en DTS:X-indicatoren knipperenBluetooth-indicator knippert één keer

• Als u geluid wilt afspelen en Control for HDMI (Bediening voor HDMI) is uitgeschakeld, verbindt u de tv en soundbar met een HDMI-kabel en een optische digitale kabel. Lees het gedeelte Een tv aansluiten in de Starthandleiding van uw soundbar voor meer informatie.

Aansluitschema voor de tv en soundbar

1. HDMI-kabel
    2. Digitale optische kabel
    3. HDMI IN-aansluiting op de tv
    4. Optische digitale uit-aansluiting op de tv
    5. HDMI OUT-aansluiting op de soundbar
    6. TV IN (OPTICAL)-aansluiting op de soundbar