Artikel-ID : 00239841 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

Kan de AAC-codec-functie van de Soundbar niet inschakelen

Als het Bluetooth-apparaat dat is aangesloten op de HT-X8500-Soundbar de AAC-audiocodec niet ondersteunt, kan die codec-functie van de Soundbar niet worden ingeschakeld.
    Controleer de specificaties of de handleiding van het Bluetooth-apparaat als het de AAC-codec ondersteunt.

Bovendien, als de Soundbar al is aangesloten op een Bluetooth-apparaat, kan de AAC-codec-functie niet worden in- of uitgeschakeld. U kunt deze pas inschakelen nadat u de Bluetooth-functie van de Soundbar hebt uitgeschakeld.

Bluetooth in- of uitschakelen

Houd de Aan-uitknop(Aan/uit-knop), Ingangsknop(ingangsknop) en - (volume verlagen) langer dan tien seconden ingedrukt.

• Als de Bluetooth-functie is ingeschakeld, zullen de HDMI®- en Bluetooth-indicatoren knipperen.
    • Als de Bluetooth-functie is uitgeschakeld, zullen de Dolby ATMOS(Dolby) ATMOS- en DTS:X-indicatoren knipperen.