Artikel-ID : 00080916 / Laatst gewijzigd : 06-05-2014

Wat heb ik nodig om surround sound van mijn BD-speler te ontvangen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Je Blu-ray Disc-speler (BD) kan via een HDMI-aansluitkabel worden aangesloten op elke Audio/Video-stereo-ontvanger (A/V) om inhoud af te spelen. Om surround sound te verkrijgen, moet je A/V-ontvanger echter meerkanaals audiofunctionaliteit hebben.

OPMERKING: Voor specifieke informatie over de verschillende instellingen en functies van de A/V-ontvanger voor gebruik met de BD-speler, neem je contact op met de fabrikant van de A/V-ontvanger.