Artikel-ID : 00162831 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

Netflix Fout: We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel)

Algemene stappen om problemen op te lossen

1. Sluit de Netflix-app af start deze opnieuw.
    2. Controleer of de internetverbinding goed werkt. Als internet goed werkt, wacht u een paar minuten en probeert u de app opnieuw.
    3. Controleer of er een update van de systeemsoftware (firmware) beschikbaar is om te controleren of uw apparaat up-to-date is.'s

Als het probleem zich blijft voordoen, volgt u de onderstaande stappen, afhankelijk van uw apparaat.

Android TV™-apparaten

Andere tv's en netwerkmediaspelers

1. Druk op de knop Start van de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Ga naar Instellingen.
    3. Selecteer Netwerk.
    4. Selecteer Internetinhoud vernieuwen.
    5. Selecteer de Netflix-app.

Blu-ray Disc™-spelers

1. Ga naar Setup (Installatie).
    2. Kies Resetting (Resetten).
    3. Selecteer Initialize Personal Information (Persoonlijke informatie initialiseren).
    4. Ga naar het pictogram Video en selecteer Internet Video.
    5. Selecteer de Netflix-app.
    6. Meld u aan bij uw account.

Als het probleem zich blijft voordoen

• Voer een reset uit waarbij de fabrieksinstellingen van het apparaat worden hersteld. Raadpleeg de handleiding voor modelspecifieke informatie over een reset naar de fabrieksinstellingen.
    • Als u een reset uitvoert, worden alle aangepaste instellingen op uw toestel gewist. Na de reset moet u uw toestel opnieuw instellen.