• Afmetingen (B x H x D)

430 x 50 x 265 mm (b x h x d)

• Gewicht

3.8

• Audio-indeling

AAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2 / level2, WMA9 standaard (.WMA), LPCM (.mka, .wav), DSD — DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis, mp3 (.mp3, .mka), AAC (.m4a), Monkey's Audio

• Foto-indeling

JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)

• Schijf

Ultra HD Blu-ray, BD-ROM, Stereoscopisch 3D (profiel 5), SA-CD (SA-CD / CD) afspelen, DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD-R dubbellaags, DVD+R, DVD+RW, DVD+R dubbellaags, CD (CD-DA), CD-R / -RW

• Video-indeling

HEVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VP9 (.webm, .mkv), VP8 (.webm, .mkv), VP6 (.flv), MPEG-1 Video / PS (.mpg .MPEG, .mkv) [.VOB, .VRO], MPEG-2 Video / PS, TS ( .mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv) [.VOB, .VRO], MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), MPEG-4 / AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD schijfindeling, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)

• BLUETOOTH

Bluetooth TX, LDAC

• dts

DTS: X (bitstream-uitvoer)/DTS-decodering (7.1-kanaals)

• Dolby

Dolby Atmos (bitstream out)/Dolby TrueHD-decodering (7.1-kanaals)

• Gecertificeerde hi-res audio

Ja

• DSEE HX

Ja

• Beeldkenmerk

4K-opschalen (60p) met conversie van HDR naar SDR, Deep Colour (12-bits), 24p True Cinema, BRAVIA-modus

• WI-FI MIMO

Ja

• Streaming

4K streamen

• Kenmerken

DMP (digitale mediaspeler), DMR (digitale mediaweergave)

• Ingebouwde Wi-Fi®

Ja (2,4 GHz, 5 GHz)

• Functies

Kinderslot, kinderbeveiliging, BRAVIA Sync, Super Quick Start-modus, Automatisch uitschakelen (Automatische stand-by)(20 min), Subtitle Shift, Display Info Position

• Invoer en uitvoer

HDMI-uitgang(en): 2 (achterzijde), coaxiale audio-uitgang(en): 1 (achterzijde), USB-ingang(en): 1 (voorzijde), ethernetverbinding(en): 1 (aan de achterkant)

• Stroomverbruik

ingeschakeld, in stand-by

• Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen

1,5 W (ethernet) / 1,5 W (WiFi) / 1,5 W (alle aansluitingen en netwerken verbonden)

• Stand-bymodus geactiveerd

Na 20 minuten

• Stroomverbruik (uit-modus)

Niet beschikbaar

• Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)

Om in of uit te schakelen: ga naar 'Network Settings' (netwerkinstellingen) en stel 'Internet Settings' (internetinstellingen) in op 'Wireless Setup/Wired Setup' (draadloos/bekabeld)

• Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen

Na 20 minuten (ethernet, WiFi)

• Stroomverbruik (stand-bymodus)

0,4 W

• Snelkoppeling

• Vergroten

• Aanpassing voor blinden en slechtzienden

Ja

• Ondertiteling

Ja

• Schermlezer

• Afstandsbediening: RMT-VB310E
    • Batterijen: 2 x type AAA