Artikel-ID : 00168114 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

Hoe kan ik firmware-updates voor mijn speler installeren?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De manier waarop u een firmware-update installeert, hangt af van de mogelijkheden van uw speler en in sommige gevallen uw persoonlijke voorkeur. De beschikbare opties worden beschreven in de installatie-instructies voor de firmware-update.

Dit zijn de verschillende opties voor het uitvoeren van een firmware-update:

 1. Installeer de firmware-update rechtstreeks naar een speler via een internetaansluiting (aanbevolen methode):
  • Als de speler is aangesloten op internet, kiest u de optie Network Update (Netwerkupdate) in het menu Setup (Installatie) om te controleren op eventueel beschikbare firmware-updates en deze te installeren.

   OPMERKING: Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je speler als je niet precies weet hoe je een netwerkupdate moet uitvoeren. Als de netwerkupdate niet lukt, raadpleegt u de veelgestelde vraag hieronder:
   De firmware-update is mislukt.
 2. Download de firmware-update en maak een firmware-updateschijf met behulp van een computer en een cd-/dvd-brander:
  • Als uw computer is uitgerust met een dvd-brander en compatibele software voor het branden van cd's, kunt u een beschikbare firmware-update downloaden en uw eigen updateschijf branden volgens de meegeleverde instructies.
  • Na het downloaden van het .zipbestand met de firmware, pakt u het uit en kopieert u alle uitgepakte bestanden naar een cd of dvd.

 3. Download het updatebestand naar een USB-opslagapparaat (alleen voor modellen uit 2013 en nieuwere modellen):
  • Als u een computer met een USB-poort hebt, kunt u een beschikbare firmware-update downloaden en daarna de erbij geleverde instructies volgen voor het overdragen van de bestanden naar uw USB-opslagapparaat. Vervolgens voert u de update uit.
  • Na het downloaden van het zipbestand met de firmware, pakt u het uit en kopieert u alle uitgepakte bestanden naar de hoofdmap of een USB-opslagapparaat.
   OPMERKING:De hoofdmap is de bovenste map in het hiërarchische bestandssysteem van een station.

OPMERKINGEN: 

 • Om na te gaan of de informatie in deze oplossing van toepassing is op uw model, controleert u de specificaties van de gebruiksaanwijzing van het product.