Artikel-ID : 00162299 / Laatst gewijzigd : 20-03-2018

Toegang krijgen tot Netflix

In dit artikel kunt u lezen hoe de Netflix-app werkt en hoe u met uw internetvideoapparaat toegang krijgt tot de app:

Wat is Netflix?

We adviseren u om de volgende informatie door te nemen voordat u de Netflix-app opent op uw apparaat:

Is Netflix beschikbaar in mijn woonomgeving?

Informatie over Beschikbaarheid van Netflix-videostreaming.

Hoe open ik Netflix op mijn apparaat?

Waar u de Netflix-app vindt op uw voor Netflix geschikte apparaat is afhankelijk van het soort apparaat dat u gebruikt. In de volgende artikelen vindt u gedetailleerde informatie als antwoord op de vraag  waar vind ik de Netflix-app op mijn apparaat ? Voor Blu-ray Disc-spelers is mogelijk dit artikel over  toegang krijgen tot Netflix nuttig.

Moet ik me aanmelden of verbinding maken met mijn Netflix-account?

Voordat u video's gaat bekijken met de Netflix-app, moet u zich aanmelden of het apparaat koppelen aan uw Netflix-account . Welke stappen u hiervoor moet uitvoeren is afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt en de versie van Netflix op het apparaat . In het volgende artikel vindt u stapsgewijze informatie voor  het configureren van uw Sony-apparaat voor videostreaming van Netflix .