Artikel-ID : 00165731 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

Een Netflix-account maken

De volgende tabel bevat antwoorden op een aantal van de veelvoorkomende vragen over het instellen en gebruiken van een Netflix-account bij een internetvideoapparaat.
     Vraag  Antwoord
     Een nieuwe account openen bij Netflix via een computer.  Voer deze stappen uit om een nieuwe account in te stellen.
     Hoe kan ik een apparaat configureren voor het streamen van Netflix-video's?  Voer deze stappen uit om een apparaat dat geschikt is voor Netflix te configureren  voor het streamen van films en video.
     Hoe kan ik mijn Netflix-account ontkoppelen van het apparaat?  Volg deze instructies om één apparaat of alle apparaten te ontkoppelen  die zijn verbonden aan een Netflix-account.
     Hoe wijzig ik de Netflix-account die is toegewezen aan een apparaat van Sony?  Voer deze stappen uit om de Netflix-account te wijzigen die is gekoppeld aan de Netflix-app.
     Hoe verwijder of wijzig ik mijn Netflix-videoaccount? Volg de stappen in Hoe verwijder of wijzig mijn Netflix-videoaccount?
     Hoeveel apparaten kan ik aan mijn Netflix Instant View-account koppelen?
     Een Netflix-account kan maximaal zes unieke apparaten hebben.
     Hoe controleer ik de ledeninformatie en systeeminformatie bij gebruik van de Netflix-app?  De informatie kan worden bekeken op apparaten met versie 3 van de Netflix-app.

Ga naar het Netflix Help Centre voor meer informatie en antwoorden op uw vragen over Netflix-accounts.