Artikel-ID : 00165325 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

Problemen met geluid of audio van Netflix

Dit artikel is bedoeld om te helpen met audioproblemen die zich kunnen voordoen wanneer u een Netflix-video bekijkt.

BELANGRIJK: Bedenk, voordat u dit artikel doorneemt, dat er verschillende versies van de Netflix-app zijn .

Audiofouten die kunnen voorkomen op Blu-ray Disc-spelers, thuisbioscoopsystemen, netwerkmediaspelers en tv's:

• De audio en video lopen niet synchroon als ik Netflix-video probeer te bekijken.

Het is mogelijk dat de audio en video niet synchroon lopen na vooruit- of terugspoelen van de video. Om dit probleem op te lossen, kunt u de video op de volgende manier opnieuw starten:

1. Terwijl de Netflix-video wordt afgespeeld, drukt u op de OPTION-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
      2. Selecteer Opnieuw starten.
    • Ik hoor geen geluid als ik programma's van internetradioservices wil beluisteren.

Bij bepaalde videobeelden is er mogelijk geen audio of geluid. Als u hebt gecontroleerd of de video of een gedeelte van de video geluid zou moeten hebben, volgt u deze extra stappen om het probleem op te lossen .

• Er komt geen geluid uit Netflix-inhoud als er verbinding is via een HDMI-kabel die is aangesloten op een A/V-stereosysteem.

Dit is wellicht een indicatie dat het stereosysteem geen ondersteuning biedt voor DTS- of Dolby Digital-geluid. Om geluid te krijgen, gaat u naar het menu Audio Settings (Audio-instellingen) van de Blu-ray Disc-speler en wijzigt u de instelling Audio (HDMI) in PCM.

OPMERKING: Zorg ervoor dat de software van de A/V-ontvanger is bijgewerkt. Als de software niet is bijgewerkt, is er geen geluid, zelfs als de instellingen van de A/V-ontvanger correct zijn geconfigureerd.

• Er is geen geluid als ik Netflix-video stream in 5.1-kanaals Surround Sound via de HDMI-aansluiting vanaf de Blu-ray Disc-speler.

Stel de optie Audio & Subtitles (Audio en ondertiteling) vanaf het scherm met de titel in op Stereo. Er is meer informatie beschikbaar over Netflix-video in 5.1-kanaals Surround Sound .

• Audio is vervormd wanneer ik Netflix-inhoud stream door een stereosysteem voor thuis.

Er is een bekend probleem dat kan worden omschreven als een ploppend of scherp piepend geluid of een andere geluidsvervorming, dat optreedt tijdens het streamen van een film of tv-programma via Netflix en waarbij de audio-inhoud geëncodeerd is met de Dolby Digital Plus-indeling. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Audiofouten die zich kunnen voordoen bij het gebruik van een internet-tv met Google TV, media- of Blu-ray Disc-speler met Google TV:

• Er is geen geluid bij het afspelen van een film via Netflix wanneer u een Google TV-toestel gebruikt. Volg de onderstaande stappen als u geen geluid hoort wanneer u een film afspeelt van de Netflix-service:
      1. Druk op het toetsenblok van de afstandsbediening tegelijk op de TV-knop om het internet-tv-toestel tijdelijk in de tv-modus te zetten.
      2. Wacht 5 seconden.
      3. Druk op de terugknop.
      4. De Netflix-service begint weer. Nadat u een film hebt gekozen om af te spelen, zou u nu weer het geluid moeten horen.